reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Choc znalazlam: Brązowe upławy w ciąży mogą być zarówno normalnym objawem implantacji zarodka (około dwa tygodnie od zapłodnienia i cztery od ostatniej miesiączki), jak i pierwszymobjawem poronienia. Pamiętajmy jednak, że jeśli brązowe krwawienie w ciąży jest bardzo skąpe i nie towarzyszą mu żadne inne niepokojące objawy, jest bardzo mało prawdopodobne, że dzieje się coś złego.

moja się też w tym miesiącu zaczęła zupełnie inaczej niż zwykle, może to wpływy Księżyca ;)
ale nie ma co gdybać, my Madziolina świrujemy bo to 1wszy cykl

Madziola nie chce byc wredna i pozbawiac cie nadziei jednak implantacja to raczej krew rozowa, brazowe plamienia to wg mnie poczatki @ tez tak czasem mam zanim sie rozkreci z 2 dni polamie na brazowo

Lady miala brazowe plamienia a ja normalne krwawienie 7 dniowe dlatego o ciazy dowiedzialam sie pozno ,takze nie ma reguly na to ;-)

wow Edytka serio? i tylko raz tak miałaś? a pozostałe ciąże już bez @?

Majdaczku na październiku 2015 jest Akatsuki z suwaczkiem 6 tyd 6dz ciąży, nie wiem czy sama kogoś wykreślasz z poczekalni czy czekasz aż się same "wypiszą" ;))
zaglądam czasami na pazdziernik, tam conajmniej 2 dziewczyny są w dwupaku :)

a ja właśnie 31dc miałam plamienia takie jak kawa z mlekiem a już wiedziałam że jestem w ciąży, po 2 dniach przeszły, za tydzień i za dwa tyg znowu takie plamienia przez jedną dobe, dlatego dostałam luteine i nospe, a okres sie juz nie pojawił i póki co mam z tym spokój.

reklama
wow Edytka serio? i tylko raz tak miałaś? a pozostałe ciąże już bez @?

Tak tylko w jednej ciazy tak mialam i to w ostatniej ,staralismy sie z mezem ale dostalam @ wiec myslalam ze nie jestem w ciazy a ze brat do nas przyjechal w kolejnym cyklu sie nie staralismy kiedy w terminie nastepnej @ mialam plamienia cos mnie zaniepokoilo ,moja ciocia poradzila zrobic test ale ja wysmialam ...po kolejnych dniach w ktorych plamilam zrobilam test a tam dwie grube krechy az fioletowe haha i tak prawie w 3 miesiacu dowiedzialam sie o ciazy ;-)

Do góry