reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Chciałabym aby w tym cyklu mi sie udało, bo 11 kwietnia mam ur i byłby super prezent (termin nast. @ 20.03.) Claudia i to tez bedzie mój 3 cs.

ALe jak narazie @ jeszcze jest (8dc).

reklama
EDYTKO a zdolny do potengi entej :-D
CLAUDIA, to ładna beta. oby tak dalej.

Ja zastanawiam się czy nie testować już ok 4 marca. to by było 12dpo. No i pierwszy termin możliwej @. Bo jeżeli prawdą jest że faza lutelna jest względnie stała to już wtedy powinnam mieć @.
Castagnus dalej w akcji.
Biore go to cycochy nie powinny boleć a ja już tak pożądnie to trzeci dzień mnie bolą.
To nie jest w sumie ból tylko wrażenie takiego pieczenia, rozpierania od środka i jak rozmasuje to na chwilę ulga.

W pracy częściej przez to do WC wychodzę by rozmasować.
Jak się zapytał ktoś co tak ganiam to powiedział sarkastycznie żeby się odwalili i nie dopytywali, że sex na świeżym powietrzu i pęcherz przeziębiłam. W pracy przebieram się w firmowe ciuszki ekspresowo by nikt nie zauważył że piersi ledwo w staniku się mieszczą i pod prysznic też tak szybko w koszulce i ściągam cycochy w środku by nikt nie widział, bo a nóż którać wścipska dopatrzy się ze większe i zacznie się dopytywanie.

Zrobiłam PIT, 550 zeta mamy do zwrotu. Jak fajowo.
Odpowiedź to AHA.

Ja tam poczekam do pn, to termin @ to powinno wyjsc, ale Claudia jest moja nadzieja, bo ja tez zadnych objawow, nawet najmniejszego, tylko teraz sie chorobsko przyplatalo

Madziolina ja poprzednia ciaze tez rozpoczelam grypa dlatego kiedy nie mialam @ myslalam ze to przdz chorobe a tu pyk moja choroba ma prawie 3 lata.
Wiadomo byle donosic byle zdrowe dziecko ale chcialabym teraz dziewczynke

Hej jestem tu nowa ale troszkę poczytalam i gratuluje wszystkim :) mój termin @ wypada 3marca ale mam nadzieje, ze nie przyjdzie :) poza tym mam dziwne uczucie ze tym razem się udało :)

Kotek to zycze ci tak cudownego prezentu w postaci ujrzenia II kreseczek ;-)

Jolasia to w pon mozesz zatestowac z dziewczynami ,a casangus na co jest ? co do zwrotu super taki zastrzyk gotowki zawsze mozna w cos zainwestowac :tak:

My tak mozemy sobie gdybac, eh ja tam sie przeziebilam, bo bylam u tesciow, a tesciowa chora byla wczesniej to pewnie wirus szalal ;-)
Czy dzis te co mialy testowac to testowaly?
Wszystkie? Jesli tak to marne wiadomosci, te ktore za wczesniej testowaly to dawajcie w pon!

reklama
Ja tylko napisalam ze to dobry znak ,nie wszystkie co sa przeziebione to sa w ciazy ,ale w wiekszosci przypadkow tak jest ,u mnie tez podobnie bylo ...bo na poczatku ciazy organizm jest oslabiony i wirusa mozna szybko zalapac ,Kami miala podobnie zatestowala bo chciala wziasc lek ktorego w ciazy nie mozna brac bo byla przeziebiona

Do góry