reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

8 dni masz taka obfita @ ?

Maz dzwonil ze bedzie dzisiaj pozno ,ciekawe czy bedzie mial sile na przytulanki :dry:

tzn inaczej od poczatku nie mam obfitej, może z 2 dzien było troche wiecej, brzuch nie bolał prawie wogóle a zawsze zyłam na tabletkach przeciwbólowych a od niedzieli zaczęły sie kłucia w jajnikach takie skurcze o charakterze przerywanym. I do dzis mam lekkie krwawienie-krew brązowa nie czerwona. Bola mnie rowniez piersi i zasypiam na siedząco. Wszystko sie rozlegulowało.

reklama
Jolasia ja kiedys miałam chłopaka 4 lata młodszego. Ale to akurat był błąd.

tez kiedys miałam młodszego o rok, rocznikowo to prawie o dwa ale to też był błąd tyle z tego dobrego, że do dziś się przyjaźnie z jego siostrą nawet jestem chrzestną jej córeczki :-)

Edyta ja też nie lubię gdy ktoś dotyka moich rzeczy a co dopiero używa kosmetyków. Ale jak już kiedyś pisałam-moja szwagierka lubi moje kosmetyki. Co mnie do szału doprowadza.

dlatego ja wszystkie swoje rzeczy włącznie z kosmetykami muszę trzymać w pokoju bo szybko by poznikały nawet mój mi przypomina żebym nic nie zostawiała w łazience

LUX ja pisałam że facet koleżanki jest kilka lat młodszy. Mój jest 7 lat starszy.

Kotek, to nic normalnego 8dni@. Jeżeli nie zaciążysz w tym cyklu to po następnej @ takiej natychmiastowo po 8, 9 dc na usg. Niech zobaczy czy Ci się może polipy nie robią. Taki przerost endometrium patologiczny może czasami skutkować obfitymi i długimi @ bo organizm sam próbuje sie oczyścić.

reklama
Lux mi z pokoju nikt nie weźmie bo jak wychodzimy to na klucz ale jak na początku zostawiałam w łazience to bardzo szybko wszystkiego ubywało a mi było głupio żeby ich używać

Do góry