reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Claudia to razem z Kami pojdziecie na listopadowki ,co do badan napewno wszystko bedzie ok ,a masz jakies objawy typu bol piersi itp czy jeszcze nie ?

reklama
Nic wczoraj tylko mialam uczucie ze okres dostane takie w brzuchu ale poiersi nic mnie nie bola nie mam nudnosci , nic mi nie ma.

Claudia jednak mialas nosa z ta beta hihi ,musialas miec wczesnie ovu jesli beta juz taka spora jest ,tyle dni przed terminem ,podobnie bylo u Kami :tak:

Ja tam poczekam do pn, to termin @ to powinno wyjsc, ale Claudia jest moja nadzieja, bo ja tez zadnych objawow, nawet najmniejszego, tylko teraz sie chorobsko przyplatalo

Dlatego wlasnie poszlam na bete balam sie ze narobie sobie zludnych nadzieji a tak pyk i wiesz wszystko
Kamilove czyli termin bedzie ten sam cos pierwsza polowa listopada :-)
No dziewczynki teraz wasza kolej poniedzialkowe licze na same II kreski

reklama
Ja tam poczekam do pn, to termin @ to powinno wyjsc, ale Claudia jest moja nadzieja, bo ja tez zadnych objawow, nawet najmniejszego, tylko teraz sie chorobsko przyplatalo

Ja zauwazylam ze w wiekszosci do dziewczyn na poczatku ciazy jakies chorobsko sie przyplatuje , takze to moze byc dobry znak

Do góry