reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Witam Was wszystkie :* było co poczytać od wczoraj jak mnie nie było. i czekam aż się któraś dodatnim pochwali :)

reklama
Cześć :blink:
Kurczę, dziewczyny, normalnie w napięciu oczekuję na wyniki Waszych testów, tak jakby to o mnie chodziło ;-)

Lux, dziewczyno przez Ciebie będę gruuba :-D wczoraj w jednym z postów wspomniałaś o żurku, a że jest to moja najukochańsza ze wszystkich zup i mogłabym jeść żur na okrągło, to po przeczytaniu postu przez całe popołudnie myślałam o żurku, aż w końcu ugotowałam na kolację i się nażarłam jak świnka :zawstydzona/y: a rano powtórzyłam :zawstydzona/y:

Witam się z rana.

Powtarzam prośbę, aby wszystkie zaglądnęły na pierwsza stronę i sprawdziły swoje "dane"-SZCZEGÓLNIE NOWE DZIEWCZYNY :tak::tak::tak::tak::tak:

Informacje potrzebne, żeby Was wpisać w listę staraczek to:
- termin spodziewanej @;
- wiek (lata skończone);
- który cykl starań.

Bardzo proszę o te informacje, bo większość dziewczyny jest wpisana w poczekalnie, bo nie podały tych informacji, a po to jest ta lista, żeby wiadomo było, której teraz jest kolej na testowanie. Dziękuje bardzo :-):-):-):-):-)

Mruva ja tak często mam

No rzeczywiscie coś to grupowe testowanie kiepsko idzie ,tule te co dostały @ nastepny cykl wasz :tak: a za pozostałe trzymam kciuki .

Ide budzic syna do szkoły bo jeszcze nie wstał

majdaczek wczoraj czy przedwczoraj juz nie pamietam podawalam dane do naszej listy:-)
28 lat skonczone 3 cykl starań @ powinnam dostać 26.02, testowanko dziś ujemne:-( teraz czekam na @ a jak nie przyjdzie to zatestuje koło wtorku 3.03

reklama
Do góry