reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

nusiaM86 to bardzo Cie przepraszam, staram się codziennie czytać wszystkie posty, ale tyle ich jest, ze może coś umknąć :-D

reklama
Majdaczek z wcześniejszych obserwacji to powinna być ok 15-18, 02 ale nie ma nic testy tez negatywne także musze sie do gin umówic bo za długo to trwa

majdaczek spoko nic sie nie stalo tyle postow jest że nie trudno coś przeoczyc a wiadomo że nikt nie siedzi na forum cały czas:-)

Niestety I :( ale może dlatego że nie z porannego moczu robiłam :( ale @ dalej niemam a powinnam w pon-wt dostac :/ boje sie do pracy chodzic :( jutro robie z samego rana!

Z tymi mokrymi majtkami mam to samo zalewa mnie bialo przezroczyate i latam bo mam wrazenie ze dostalam. Nie chce dostac. Jeszcze troche i ide po wyniki. Boje sie ze az minniedobrze jak bedzie ujemne to atrasNie aie zawiode bo mam wielka nadzieje.

reklama
Do góry