reklama
xkarola
Fanka BB :)
A dlaczego sie boisz chozic do pracy? Kurde ten pt jakis pechowy :-( ktos jeszcze testing?
dlatego że pracuje w sklepie i duuużo dźwigam w pracy
xkarola
mam teraz tak samo i wlaczyla się faza sprawdzania ,,co chwilę''czy @ nie przyszla(oby nie)
ja nie mam nic ani mokro ani @ i niewiem o co chodzi brzuszek dziwnie pobolewa
zawsze robicie testy z porannego siku?
Jestem tu zupełnie nowa, żeby nadążyć czytać za Wami to chyba trzeba by było siedzieć na forum non stop..
przyjemna atmosfera tu panuje i każdy ma prawo się wypowiedzieć, super sprawa.
Wszystkim testującym życzę powodzenia, aby testy wyszły pozytywnie!
Ja dopiero co po @, także wszystko przede mną.
xkarola też bym się na Twoim miejscu bała, przy pracy fizycznej i dźwiganiu.
przyjemna atmosfera tu panuje i każdy ma prawo się wypowiedzieć, super sprawa.
Wszystkim testującym życzę powodzenia, aby testy wyszły pozytywnie!
Ja dopiero co po @, także wszystko przede mną.
dlatego że pracuje w sklepie i duuużo dźwigam w pracy![]()
xkarola też bym się na Twoim miejscu bała, przy pracy fizycznej i dźwiganiu.
A ja mam tak mokro w srodku, patrze na majtki a tu nic, ale wewnatrz mam bialy tzn chyba przezroczysty sluz
Mam to samo
ja takja nie mam nic ani mokro ani @ i niewiem o co chodzi brzuszek dziwnie pobolewa![]()
zawsze robicie testy z porannego siku?
madziolina_p
Xkarola to faktycznie troche sie oszczedzaj!
Ja robilam przy pierwszej ciazy rano
Ja robilam przy pierwszej ciazy rano
reklama
Dziewczyny mam pytanie odnośnie toksoplazmozy.
Żyję w niedużym mieszkaniu z dwoma kotami (moja mama jest miłośniczką kotów). Z mężem dopiero zamierzamy rozpocząć starania o powiększenie rodziny, a póki co mieszkamy z moimi rodzicami, bo jesteśmy niedługo po ślubie. Bardzo się martwię, że jestem narażona na toksoplazmozę.. zamierzam zrobić badanie krwi na jej wykrycie.. z tym, że są jakieś dwa współczynniki.. a mianowicie IgG oraz IgM. Czy ktoś się może orientuje czym to się różni? Czy trzeba wykonać badanie na oba?
Żyję w niedużym mieszkaniu z dwoma kotami (moja mama jest miłośniczką kotów). Z mężem dopiero zamierzamy rozpocząć starania o powiększenie rodziny, a póki co mieszkamy z moimi rodzicami, bo jesteśmy niedługo po ślubie. Bardzo się martwię, że jestem narażona na toksoplazmozę.. zamierzam zrobić badanie krwi na jej wykrycie.. z tym, że są jakieś dwa współczynniki.. a mianowicie IgG oraz IgM. Czy ktoś się może orientuje czym to się różni? Czy trzeba wykonać badanie na oba?