reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Dzień dobry dziewczyny:) no niestety dzisiaj jedna kreska, może jednak za wcześnie?:/ @ ma być za 5dni.. Druga sprawa to to że miałam dzisiaj drugi wyrazny skoK temperatury..po niedzieli już się wyjaśni wszystko:) trzymam kciuki za pozostałe testujace ..:)

reklama
Madziolina to może dobrze, że nic nie czujesz. Jak bylam w ciąży z córką to nie miałam żadnych objawów przedmiesiaczkowych. Ani nie bolały mnie piersi ani brzuch. A mdłości ani wymiotów tez nie było :)

No to zrobilas tak jak ja za wczesnie o 5 dni. Zrobmy razem w poniedzialek, choc ja nic nic nie czuje, zero :-(

No myślałam że ten test 10 coś pokaże, ale póki nie ma@ jest nadzieja:) brzuch mnie czasem tylko zakłuje, jedyne co innego jest niż zawsze to to że mnie nie bolą całe piersi tylko sutki I to tak jakby pieką jak dotknE .. Trochę ten wzrost temp mnie zastanawia ale z drugiej strony coś mi się wydaje że jeszcze ten czas dla nas nie nadszedł..

Dzień dobry

Agapa 5 dni przed terminem @ to za wcześnie ,kciuki za poniedziałek

Kami &&& za wizytę daj znać po

reklama
kamilove powodzenia na wizycie koniecznie daj znac co i jak
agapa87,madziolina w takim razie trzymam kciuki za testowanie:-)

Do góry