reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Jutro dziewczyny testuja, ja odpadlam, ja dopiero w pon z EwMi :-) ale trzymamy kciuki i wspieramy! Ja jutro z kolezankami ide na 50 twarzy... Rozerwe sie! Ale jakis wirus mnie lapie, tak mi sie slabo na spacerze zrobilo i katar
Gaga a co do staruszkow nie przejmujecie sie, jestescie mloda rodzina, zyjcie po swojemu nie dajcie sobie zatruwac szczescia i zdrowia, jest taki rodzaj ludzi na ziemi nazywaja ich TOKSYCZNI i nic nie poradzicie, taki swiat
ja dzieki Bogu nie mieszkam z rodzicami, zyjemy w zgodzie, rozmawiamy, spedzamy swieta, odwiedzamy sie, ale na codzien nie wyobrazam sobie, we wszystko by sie wrzyali
ja dzieki Bogu nie mieszkam z rodzicami, zyjemy w zgodzie, rozmawiamy, spedzamy swieta, odwiedzamy sie, ale na codzien nie wyobrazam sobie, we wszystko by sie wrzyali
reklama
Na swoim czlowiek ma wolnosc nawet jak jest trudniej finansowo my tez rozpoczynalismy od sublokatorki dla nas to bylo mniejsze zlo, ale jak czlowiek wie czego chce i malymi kroczkami do tego dazy to sie wszystko uklada we wlasciwym kierunku