reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witajcie dziewczyny :)

Kamilove a wiesz kiedy miałaś owulacje? Były wtedy staranka?

My z R byliśmy w weekend u rodziny i znajomych, a w sobotę mieliśmy imprezkę andrzejkową (tak, wiem, że trochę za wcześnie;-)) i laliśmy wosk przez dziurkę od klucza. Wyszedł mi miś, mam nadzieję że to dobry znak. Misie kojarzą się w końcu z dziećmi :-)

witajcie:)
czy można się u Was rozgoscic??:):):)

jestem mamą od lipca no i jak zapowiedziałam mezowi..od razu jak tylko się da...to chce starac się o rodzeństwo dla mojej córeczki:):)
no i tak się stało:) malutka się urodziła, w planach miałam ją karmić pol roku a potem staranka:):) a ze styczeń tuz tuz i powoli zaczniemy wprowadzać stałe posiłki to mam nadzieje ze szybko dwie kreseczki się pojawia:) bo @@@@ poki co jeszcze nie miałam....wiec mysle ze jak w miare przestane karmic to się pokaże:):):)

Lady kto wie ;D mam nadzieje ze sie wrozba sprawdzi;D

Anastazi witaj:) podziwiam ze tak szybko chcecie miec nastepna dzidzie :D my chcemy zaczac staranki jak mala bedzie miala rok i i tak jestem troch przerazona jak to ogarne ;P

Dziewczyny mam do Was pytanie, co oznacza silny bol jajnika po miesiaczce? Ostatnio mam cykle 26-27 dniowe. Od wczoraj tj. 6 dnia cyklu czuje silny bol jajnika , nie wiem co to moze byc

witajcie:)
czy można się u Was rozgoscic??:):):)

jestem mamą od lipca no i jak zapowiedziałam mezowi..od razu jak tylko się da...to chce starac się o rodzeństwo dla mojej córeczki:):)
no i tak się stało:) malutka się urodziła, w planach miałam ją karmić pol roku a potem staranka:):) a ze styczeń tuz tuz i powoli zaczniemy wprowadzać stałe posiłki to mam nadzieje ze szybko dwie kreseczki się pojawia:) bo @@@@ poki co jeszcze nie miałam....wiec mysle ze jak w miare przestane karmic to się pokaże:):):)
Witaj ;)

Lady agnes - chyba żadna z nas bez dokładnego monitoringu nie wie dokładnie kiedy i czy miała owu :) u mnie ciężko powiedzieć bo przez długie cykle lubią występować braki w jajeczkowaniu :p
I tym razem na taki cykl właśnie obstawiam.
A dziś przed kąpielą zauwazyłam śluz ze sporą ilością krwii :)
@ nadchodzi.

Lady agnes - chyba żadna z nas bez dokładnego monitoringu nie wie dokładnie kiedy i czy miała owu :) u mnie ciężko powiedzieć bo przez długie cykle lubią występować braki w jajeczkowaniu :p
I tym razem na taki cykl właśnie obstawiam.
A dziś przed kąpielą zauwazyłam śluz ze sporą ilością krwii :)
@ nadchodzi.

chodziło mi o to, czy mniej więcej wiesz, kiedy mogła być.
Ja się przyznam, że do tej pory nie przykładałam się do tej kwestii, ale od kolejnych staranek zamierzam.

A gdzie się podział majdaczek, coś ostatnio się nie pokazuje na forum?

reklama
Miałam jeszcze napisać moja mama jest w szpitalu od popołudnia. Okazało się, że to kamienie w woreczku żółciowym :confused:
Zatrzymali ją na obserwacji. Jutro do niej idziemy. A wieczorem wybieram się do biedronki po klocki lego - są w promce :tak:

A jeszcze się pochwalę mój Ł kupił naszej córci wczoraj taki fajny kocyk w biedrze. Jest dwustronny i bardzo milusi. Uwielbiam kocyki :p
Jestem kocykozakupoholiczką :D

Dobranoc!

Do góry