reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja od zawsze wazylam 49kg przy wzroscie 164 nawet po urodzeniu starszakow tyle mialam i nie moglam przytyc mimo iz duzo jadlam a teraz waze 58 kg i jest w sam raz :tak:
pozazdroscic ja po trzech ciążach nie mogę wrocic do swojej wagi z przed ciązy wazylam 68 kg moze jak bym się uparla i porządnie wziela za siebie to być może by się udalo ale nie wiem czy mi się by chciało

Kotek to Ty wysoka jesteś :) Renatka-no właśnie, karmisz dziecko i to jest najważniejsze :) Gaga mieszkasz z teściami czy z rodzicami?
i wlasnie przyszlo mi do glowy ze przez to moge nie mieć ovulki i że nie zajdę,wiem wiem wymyslam już sobie nowe problemy ale czuje ze teścior bedzie ujemny

Nusia u mnie jest duży problem a nawet bardzo duży kiedyś było tu w porządku do czasu aż ja si ze swoim nie pokłóciłam i nie wróciłam do siebie, po tym jak sie pogodziliśmy i on mnie znowu tu zabrał to oni mają problem i mnie już nie akceptują a do mojego też mają problem bo stanął przed nimi w obronie swojego najstarszego brata i tak sie wszystko porobiło że my z nimi wogóle nie rozmawiamy a oni to sie do tego posuwają, że nam na złość robią

My mieszkamy na swoim ,jestem pania w swoim domu ,mimo iz tesciowa mam super to jednak jestem zdania ze mlodzi powinni mieszkac sami ,czasami niestety tak jest ze nie ma wyjscia i trzeba zyc z tesciami i tym osoba wspolczuje , nie ma to jak pol dnia paradowac po domu w gaciach haha

jejku ide robic zeberka bo mnie noc zastanie i nic nie zrobie :-p

do pozniej

reklama
Do góry