reklama
Lux @ poszla super za chwilę płodne i czas
na owocne star:-)
staranka,zaszalałaś z tym avatarkiem:-)
ewel w takim razie życzę owocnych staranek:-)
mataha ciiii nie mów hop,do jutra grzecznie czekamy,kto wie możw właśni u Ciebie będzietak ciach i już:-)
julia zrob jeszcze jutro a noż widelec wskoczą 2 kreseczki
balladyna przytulam mocno,trzymam kciuki za kolejny cykl
jett 94 witaj
na owocne star:-)
staranka,zaszalałaś z tym avatarkiem:-)
ewel w takim razie życzę owocnych staranek:-)
mataha ciiii nie mów hop,do jutra grzecznie czekamy,kto wie możw właśni u Ciebie będzietak ciach i już:-)
julia zrob jeszcze jutro a noż widelec wskoczą 2 kreseczki
balladyna przytulam mocno,trzymam kciuki za kolejny cykl
jett 94 witaj
jett94
Zaciekawiona BB
Tak mam 21 lat....szybko na ciąże wiem wiem ale sytuacja materialno-mieszkalno-uczuciowa całkiem gra (tak przynajmniej uważam ) więc się teraz staramy...przy tamtej ciąży mimo że rok na nią czekałam to na końcówce oczekiwań już podejrzewałam jakąś chorobę bo czemu tak długo? a tu szok II kreski i 5 tydzień ciąży
Lilolo
Fanka BB :)
Jett,
Witaj! Ja też jestem po stracie bliźniąt - dwujajowych. Przytulam Cie mocno i życzę szybkiego zafasolkowania [emoji8]
Edytka,
Mała troszkę może lepiej. Noc prawie przespala. Zaraz ja wygramole z łóżka i idziemy na spacerek ładnie słoneczko świeci to i humor się poprawi. A miałam leżeć jak najwięcej... Taaa, jasne bo to wykonalne [emoji12] [emoji12]
Wysłane z mojego Sony Xperia E1
Witaj! Ja też jestem po stracie bliźniąt - dwujajowych. Przytulam Cie mocno i życzę szybkiego zafasolkowania [emoji8]
Edytka,
Mała troszkę może lepiej. Noc prawie przespala. Zaraz ja wygramole z łóżka i idziemy na spacerek ładnie słoneczko świeci to i humor się poprawi. A miałam leżeć jak najwięcej... Taaa, jasne bo to wykonalne [emoji12] [emoji12]
Wysłane z mojego Sony Xperia E1
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Ja to ogladam wszystkie medyczno porodowe programy i maz krzyczy zawsze, bo on nie lubi hehe