reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

balladyna, szansa jest ;-);-)

lux, eee tam, złość złością, ale nie zaprzestawaj w staraniach, szkoda tracić cyklu, a nuż akurat teraz...;-)

edyta, masz rację :tak: ja od razu w pracy odpaliłam BB, aby zobaczyć co tam u Was :-)

reklama
Jolasia ja mam tez 3 dni @ tylko u mnie dochodzą plamienia z tym ze to nie związane z @ kiedys trwały 7 dni wiec teraz luuuzzz hihi my bedziemy działać dzisiaj ;-)

Niunio jeszcze śpi,bat w telefonie mi pada czas przejść na lapka

Witam dziewczyny można do Was dołączyć? staramy się o maleństwo od 10 lutego, 6 lutego miałam okres.....8 grudnia 2014 r w 11 tygodniu ciąży straciłam bliźnięta jednojajowe :-( byłam szczęśliwa, po stracie długo dochodziłam do siebie bo nie dość że W KOŃCU ciąża to tu jeszcze bliźniacza (rok się staraliśmy) teraz ochłonęłam i męczę chłopa i się staramy ja to już teraz bym chciała od razu być w ciąży i na upartego objawy też bym wynalazła jakieś hehe

reklama
jett - witaj

Ale ja nie zdecydowana, no i chętka na naleśniki z agrestowym dżemem mnie naszła. Więc na obiad gulasz a na deser naleśniki.

Do góry