reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Ollcia tak wyjaśniło się wszystko i jest ok. No prawie ok, bo żal w sercu pozostał. Edyta-no szybko poszła @, lekko plamie na brązowo jeszcze. Ale do jutra będzie sucho. Nie rób mi apetytu Edyta :D

reklama
Olcia teraz jest co czytać bo jeszcze niedawno pustki były :-p

jak jest pusto to nie fajnie, dobrze że jesteście :tak:

Hej dziewczyny. U mnie dzis 14dc wiec trzeba działać kalandarzyk na dzis my wyznacza owu:) no nie chce dac sie zwariowac ale tez nie bede leniuchowac he bo z powietrza dzidzius sam sie nie zrobi:) Pije kawke i uciekam za godzinke do pracy.
'

owocnych starań :-D

Ollcia tak wyjaśniło się wszystko i jest ok. No prawie ok, bo żal w sercu pozostał. Edyta-no szybko poszła @, lekko plamie na brązowo jeszcze. Ale do jutra będzie sucho. Nie rób mi apetytu Edyta :D

kochana, najważniejsze że pogadaliście, wiadomo że żal będzie, ale nie ma też rozpamiętywać tego. Stało się i trudno. Trzeba mieć nadzieję, że następnym razem zachowa się inaczej. Zaczynasz starania?

Marta racja, zalezy ile dni pozniej miałam owu, jeśli tylko 2-3 dni to może być kicha bo wtedy bylam chora i mąż mi dał spokój ;) ale już 5 dni niesie nadzieję.

Ollcia teoretycznie chce zacząć starania. Nie wiem jak to będzie w praktyce. Bo wczoraj mu powiedziałam, że starań nie będzie. Tak po złości.

Cześć

Przykro przeglądać te strony i nie czytać o wesołych II :-(

Kami, dbaj o siebie i leć do lekarza.

Lux, widzę, że mamy tak samo krótkie @. Fajnie tak.
Ja miewałam lata długie @ przez te polipy i endometriozę, co prawda nieznaczną ale @ potrafiła mie zalać na 4 dni i do tego plamień dodatkowe 4 dni. Teraz jak @ tak krótka, to zdaje mi się że cykl trwa wieki.

Co do obiadu, zastanawiałam się nad garem gulaszu, strączki różnego rodzaju, papryka, pomidory i jakoweś mięsko do środka, najpewniej jakiś ptaszek, czyli drób :baffled: Tak myślę i chyba to zrobię.

Tylko pierw wyjdę z psem, zjem śniadanie i doprowadzę się do ładu.

Nie lobię nocek :crazy:

U mnie 15dc, owu była jakieś 4 lub 5 dni temu. Zaczął mnie zalewać budyniowy śluz. Na @ to za wcześnie, na objawy ciąży również za wcześnie bo to zaledwie parę dni więc obawiam się czy to nie jakaś infekcja Jeszcze tego by brakowało :crazy: Choć brak swędzenia i jakiegoś przykrego zapachu. Mam nadzieję, że to reakcja po sexiku. No bo my wczoraj znowu :zawstydzona/y::sorry: Po prostu nadal nie możemy nacieszyć się tak krótką @ i możliwością częstszego i dłuższego przytulańska. Wcześniej po prostu przez te wszystkie nieprawidłowości mnie sex bolał, więc nie za częsty, delikatny itd.

Lux coś czuje ze jednak beda :-p

Olcia no fajnie jak dziewczyny piszą od razu radosniej sie robi na wateczku ;-)

Nusia byle do piątku :tak:

reklama
majdaczek wpisz mnie na liste staraczek @ powinnam dostać jutro 26.02 a testować chce w piatek 27.02 mam 28 lat i jest to mój 3 cykl starań:-)

Do góry