reklama
Olcia teraz jest co czytać bo jeszcze niedawno pustki były
jak jest pusto to nie fajnie, dobrze że jesteście
Hej dziewczyny. U mnie dzis 14dc wiec trzeba działać kalandarzyk na dzis my wyznacza owu no nie chce dac sie zwariowac ale tez nie bede leniuchowac he bo z powietrza dzidzius sam sie nie zrobi Pije kawke i uciekam za godzinke do pracy.
'
owocnych starań
Ollcia tak wyjaśniło się wszystko i jest ok. No prawie ok, bo żal w sercu pozostał. Edyta-no szybko poszła @, lekko plamie na brązowo jeszcze. Ale do jutra będzie sucho. Nie rób mi apetytu Edyta
kochana, najważniejsze że pogadaliście, wiadomo że żal będzie, ale nie ma też rozpamiętywać tego. Stało się i trudno. Trzeba mieć nadzieję, że następnym razem zachowa się inaczej. Zaczynasz starania?
balladyna
Fanka BB :)
Marta racja, zalezy ile dni pozniej miałam owu, jeśli tylko 2-3 dni to może być kicha bo wtedy bylam chora i mąż mi dał spokój ale już 5 dni niesie nadzieję.
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Cześć
Przykro przeglądać te strony i nie czytać o wesołych II :-(
Kami, dbaj o siebie i leć do lekarza.
Lux, widzę, że mamy tak samo krótkie @. Fajnie tak.
Ja miewałam lata długie @ przez te polipy i endometriozę, co prawda nieznaczną ale @ potrafiła mie zalać na 4 dni i do tego plamień dodatkowe 4 dni. Teraz jak @ tak krótka, to zdaje mi się że cykl trwa wieki.
Co do obiadu, zastanawiałam się nad garem gulaszu, strączki różnego rodzaju, papryka, pomidory i jakoweś mięsko do środka, najpewniej jakiś ptaszek, czyli drób Tak myślę i chyba to zrobię.
Tylko pierw wyjdę z psem, zjem śniadanie i doprowadzę się do ładu.
Nie lobię nocek
U mnie 15dc, owu była jakieś 4 lub 5 dni temu. Zaczął mnie zalewać budyniowy śluz. Na @ to za wcześnie, na objawy ciąży również za wcześnie bo to zaledwie parę dni więc obawiam się czy to nie jakaś infekcja Jeszcze tego by brakowało Choć brak swędzenia i jakiegoś przykrego zapachu. Mam nadzieję, że to reakcja po sexiku. No bo my wczoraj znowu Po prostu nadal nie możemy nacieszyć się tak krótką @ i możliwością częstszego i dłuższego przytulańska. Wcześniej po prostu przez te wszystkie nieprawidłowości mnie sex bolał, więc nie za częsty, delikatny itd.
Przykro przeglądać te strony i nie czytać o wesołych II :-(
Kami, dbaj o siebie i leć do lekarza.
Lux, widzę, że mamy tak samo krótkie @. Fajnie tak.
Ja miewałam lata długie @ przez te polipy i endometriozę, co prawda nieznaczną ale @ potrafiła mie zalać na 4 dni i do tego plamień dodatkowe 4 dni. Teraz jak @ tak krótka, to zdaje mi się że cykl trwa wieki.
Co do obiadu, zastanawiałam się nad garem gulaszu, strączki różnego rodzaju, papryka, pomidory i jakoweś mięsko do środka, najpewniej jakiś ptaszek, czyli drób Tak myślę i chyba to zrobię.
Tylko pierw wyjdę z psem, zjem śniadanie i doprowadzę się do ładu.
Nie lobię nocek
U mnie 15dc, owu była jakieś 4 lub 5 dni temu. Zaczął mnie zalewać budyniowy śluz. Na @ to za wcześnie, na objawy ciąży również za wcześnie bo to zaledwie parę dni więc obawiam się czy to nie jakaś infekcja Jeszcze tego by brakowało Choć brak swędzenia i jakiegoś przykrego zapachu. Mam nadzieję, że to reakcja po sexiku. No bo my wczoraj znowu Po prostu nadal nie możemy nacieszyć się tak krótką @ i możliwością częstszego i dłuższego przytulańska. Wcześniej po prostu przez te wszystkie nieprawidłowości mnie sex bolał, więc nie za częsty, delikatny itd.
reklama