reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Dzień dobry :)

Enej,

Tu dziewczyny mają rację. Uciekaj do lekarza z tym plamieniem. Musi być tego jakas przyczyna.

Balladyna,

Tulam Cie mocno. Ale skoro @ nie ma to może warto rozwiać wątpliwości i ma bete lecieć?

Miłego dnia [emoji6]

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

reklama
Hej baby! W nocy wróciłam z pracy, po mnie wrócił stary, do pozna rozmawialiśmy. Jestem niewyspana. Idę zrobić se śniadanie, potem obiad. No właśnie, co macie na obiad? Ja kluski z kapusta :)

Spoźnia się pewnie przez wirusa którego miałam, ja owu nie umiem obserwować, było mokro to uznałam że to na pewno dni płodne.
Kami ja do igły to ostatnia ;) czekam teraz wkurzona że nie mogę kolejnego cyklu rozpocząć.

witajcie
Balladyna tulę... ale nie ma co jeszcze tak na 100 % przekreślać cyklu bo @ nie ma :) więć&&&&&
Kami leki zmienione musi być ok :)
Lux Po tej rozmowie jakaś odmieniona jesteś ;) Odważny makijaż , czerwona sukienka, no no :)
enej lepiej teraz poradzić się lekarza, żeby potem nie żałować że się zmarnowało tyle czasu bez efektu, a to może być jakaś bzdura , na którą łatwo zaradzić.

Coś o tych moich testach cicho więc ciekawa jestem czy dojdą do jutra... a swoją drogą zaczynam mieć przeczucia że jednak to nie mój cykl... to byłoby zbyt piękne żeby tak ciach i już ....
Nic to trzeba zająć głowę czymś innym... najlepiej pracą, ale jak gdy problem ze skupieniem się nad nią bo wróżę czy się udało czy nie ;) głupia, głupia, głupia.....:wściekła/y:

Kami jak dzisiejsze ssamopoczucie i jak mala ? Coś wczoraj pisalas ze zeby jej wychodzą i marudna jest.

Marta Kami tez myślała ze to nie jej cykl a tu niespodzianka :-)

Lux ja bede miala jakieś mięso ale jeszcze myślę co zrobic moze devolaya czy coś innego wykombinuje ,napewno beda buraczki do tego ;-)

Witaj Enej, ja też jestem z Wrocławia. I też mam plamienia. Miałam robiona cytologię i różne wymazy. U mnie mogą być spowodowane wysokim poziomem estrogenów albo tym, że nie pęka pęcherzyk. Lekarz jest właśnie na etapie ustalania przyczyny.

dziękuję za &
Martaha ja też niedowierzam że ot tak może być ciąża, ale jednak tak bywa i oczywiście człowiek troszkę wierzy..
Madziolina a co Ty porabiasz bo wczoraj taka niecierpliwa byłaś, hę? jakby Tobie się drugi raz udało w 1szym cyklu to byś była hardcorem w moich oczach :D

reklama
Jula chyba pokiwam ci palcem ti ti ti !!! Co za pomysł na taki fallstart ! czekaj na nas :) razem na pewno będą 2 kreski ;) a tak poważnie to jakbym miała taki test w domu to też pewnie bym już zrobiła, dobrze że jeszcze nie przyszły hihihihi
balladyna no może być różnie ja ostatnio też jak nigdy miałam cykl 45 dni zamiast 35 dni ale my wtedy się nie staraliśmy jeszcze i w 28 dniu byłam na wizycie i było po owu (tak powiedziała ginka) i dopiero od wtedy było bez zabezpieczenia, więc szanse na ciążę żadne, ale u Ciebie kto wie...

Do góry