reklama
była akcja potem nie odzywala sie na forum,sporo dziewczyn odeszło i pustkami zawiałoNusia pamiętam! A widziałas jak laski dały w kość Ani Halince gdy zaczęła po nich jechać? Dobrze jej tak. Ona najwięcej zamętu tam siała.
1985nelia2
Fanka BB :)
zuzka ja nie mam regularnych najczęściej miałam cykle ok 32 dniowe, ale bywały też ponad 40dniowe i 26 dniowe, myśle że ten był krótki w którym zaszłam a testy robiłam czułość 25, pierwszy robiłam chyba w 22 dniu cyklu i nic nie wykazał a juz latałam siku a po trzech dniach już mocne krechy no i objawy też sie nasiliły bo latałam już nie raz na godzine ale co 15 minut, tłumaczyłam mojemu M że jeszcze nie ma sensu robić bo za wcześnie ale on sie uparł że już jestem i koniec, wiec poszłam zrobić testa no i miał racje
Czesc dziewczynyn staramy sie o 2 dziecko dopiero 3 miesiac ale kolejna jedna kreska mnie przerasta @ mam dostac za 6 dni. Pierwsze dziecko bylo w 1 cyklu nie myslalam ze o drugie trzeba sie bedzie starac a do tego wczoraj zauwazylam biala wydzieline z sutka , za tydzien ide do lekarza. Mam malenka nadzieje ze ta @ nie nadejdzie i beda dwie kreski ale czytalam ze ta wydzielina to przez podniesiana prolaktyne moze byc wiec raczej 2 kresek nie bedzie
Czesc dziewczyny mam juz dziecko a teraz staramy sie o drugie.pierwsze bylo w pierwszym cyklu wiec zaskoczylo mnie ze teraz byly dwa i nic za tydzien bedzie trzeci cykl a ja zauwazylam cos jak mleko po nacisnieciu mozno sutka wczesniej tego nie bylo mialam nadzieje na 2 kreski teraz ale czytalam ze to moze byc objaw zbyt wysokiej prolaktyny wiec na 2 kreski pewnie nie ma co licYc poki co. Za tydzien do lekarza
Cześć dziewczyny ;-)
ale macie tempo nie mogę za Wami nadążyć
co do forum, to wiadomo, że zawsze trafią się osoby, które lubią mieszać... jak byłam w pierwszej ciąży to udzielałam się głównie na grudniówkach 2008, teraz już nic tam się nie dzieje, ale mamy grupę zamkniętą na fb i tam sobie gadamy oczywiście nie wszystkie, ale takie chyba najbardziej zżyte. Są też spotkania ;-) to naprawdę fajne dziewczyny i takie też można poznać na forach.
ale macie tempo nie mogę za Wami nadążyć
co do forum, to wiadomo, że zawsze trafią się osoby, które lubią mieszać... jak byłam w pierwszej ciąży to udzielałam się głównie na grudniówkach 2008, teraz już nic tam się nie dzieje, ale mamy grupę zamkniętą na fb i tam sobie gadamy oczywiście nie wszystkie, ale takie chyba najbardziej zżyte. Są też spotkania ;-) to naprawdę fajne dziewczyny i takie też można poznać na forach.
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Czesc dziewczyny mam juz dziecko a teraz staramy sie o drugie.pierwsze bylo w pierwszym cyklu wiec zaskoczylo mnie ze teraz byly dwa i nic za tydzien bedzie trzeci cykl a ja zauwazylam cos jak mleko po nacisnieciu mozno sutka wczesniej tego nie bylo mialam nadzieje na 2 kreski teraz ale czytalam ze to moze byc objaw zbyt wysokiej prolaktyny wiec na 2 kreski pewnie nie ma co licYc poki co. Za tydzien do lekarza
Witamy w naszych skromnych progach :-)
Tez czytalam ze to moze byc wynik wysokiej prolaktyny takze warto by bylo ja zbadac