reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Fabi kciuki za egzaminy &&&&

Jak sie wam teraz uda to w listopadzie na prezenty dla dzieci bedziecie musieli sie wykosztowac hihi

reklama
zuzka ja nie mam regularnych najczęściej miałam cykle ok 32 dniowe, ale bywały też ponad 40dniowe i 26 dniowe, myśle że ten był krótki w którym zaszłam a testy robiłam czułość 25, pierwszy robiłam chyba w 22 dniu cyklu i nic nie wykazał a juz latałam siku a po trzech dniach już mocne krechy no i objawy też sie nasiliły bo latałam już nie raz na godzine ale co 15 minut, tłumaczyłam mojemu M że jeszcze nie ma sensu robić bo za wcześnie ale on sie uparł że już jestem i koniec, wiec poszłam zrobić testa no i miał racje :D

Nusia ja właśnie między innymi przez Halinke odeszłam. Niunia też jechała po laskach i nie dziwię się, że dziewczyny po mnie zaczęły odchodzić.

Czesc dziewczynyn staramy sie o 2 dziecko dopiero 3 miesiac ale kolejna jedna kreska mnie przerasta @ mam dostac za 6 dni. Pierwsze dziecko bylo w 1 cyklu nie myslalam ze o drugie trzeba sie bedzie starac a do tego wczoraj zauwazylam biala wydzieline z sutka , za tydzien ide do lekarza. Mam malenka nadzieje ze ta @ nie nadejdzie i beda dwie kreski ale czytalam ze ta wydzielina to przez podniesiana prolaktyne moze byc wiec raczej 2 kresek nie bedzie

Czesc dziewczyny mam juz dziecko a teraz staramy sie o drugie.pierwsze bylo w pierwszym cyklu wiec zaskoczylo mnie ze teraz byly dwa i nic za tydzien bedzie trzeci cykl a ja zauwazylam cos jak mleko po nacisnieciu mozno sutka wczesniej tego nie bylo mialam nadzieje na 2 kreski teraz ale czytalam ze to moze byc objaw zbyt wysokiej prolaktyny wiec na 2 kreski pewnie nie ma co licYc poki co. Za tydzien do lekarza

A badałas prolaktyne? Podobno może się zdążyć w drugiej fazie cyklu przy mocnym naciskaniu sutka taka wydzielina. :) wiec głową do góry :)

Cześć dziewczyny ;-)
ale macie tempo :szok: nie mogę za Wami nadążyć :zawstydzona/y:

co do forum, to wiadomo, że zawsze trafią się osoby, które lubią mieszać... jak byłam w pierwszej ciąży to udzielałam się głównie na grudniówkach 2008, teraz już nic tam się nie dzieje, ale mamy grupę zamkniętą na fb i tam sobie gadamy :tak: oczywiście nie wszystkie, ale takie chyba najbardziej zżyte. Są też spotkania ;-) to naprawdę fajne dziewczyny i takie też można poznać na forach.

reklama
Czesc dziewczyny mam juz dziecko a teraz staramy sie o drugie.pierwsze bylo w pierwszym cyklu wiec zaskoczylo mnie ze teraz byly dwa i nic za tydzien bedzie trzeci cykl a ja zauwazylam cos jak mleko po nacisnieciu mozno sutka wczesniej tego nie bylo mialam nadzieje na 2 kreski teraz ale czytalam ze to moze byc objaw zbyt wysokiej prolaktyny wiec na 2 kreski pewnie nie ma co licYc poki co. Za tydzien do lekarza

Witamy w naszych skromnych progach :-)
Tez czytalam ze to moze byc wynik wysokiej prolaktyny takze warto by bylo ja zbadac

Do góry