reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Siemka dziewczyny, ja niestety w domu zasięg neta beznadziejny a w telefonie nie mam neta wcale więc tylko raz dziennie daję radę na forum wejść.
@ u mnie nie ma dalej (31 dzien cyklu) a brzuch dalej ciągnie i wieczorem cyce zaczęły, aż na ręce promieniuje hehe. Mam test 25 i planuję jutro rano zrobić tak jak radziłyście. Zaszłam dzisiaj do apteki i mówię do dziada czy ma test 10, a on mi na siłę 25 chciał wlepić bo tam napisane że 99 %:eek: i jaki oburzony był że nie kupiłam haha.
Martha 123 Ciebie też tak bolał brzuch jakby na @? bo ja się ciągle martwię że to jednak tak jak Lux też miała, że spóźniona @ się kręci. Niusia Ty pisałaś że też Ci nie wyszedł zbyt szybko więc się pocieszam.
Kasia przykro mi (tuli) , żyć w niepewności i nieświadomości źle, a z takimi informacjami też na pewno ciężko

Majdaczku ja chciałam już niektóre trzpiotki typu Madziolina odesłać do 1szej strony bo sama zaglądam która na jakim etapie, ale się nie chciałam wcinać bo sama tu nowa jestem ;) ale porządek jak jest to lepiej. Więc dziewczyny które planują tu pobyć proszę podawać dane do listy :tak:

trzymam kciuki póki @ nie ma jest nadzieja
ja tak mialam byłam w terminie @ test negatywny za dwa dni zrobilam kolejny kreska blada właściwie cień kreski za kolejne dwa dni juz 2 wyrazniejsza,także u Ciebie też tak może byc a dodam że robilam tymi o czułosci 25

reklama
Edyta my się z Nusia znamy z Mjakmama. Długo tam razem pisałysmy. Mamy ten kontakt priv :) ja pisałam też na emama, ale tam laski pisały 3 posty na dzień więc zrezygnowałam.
oj dlugo ja to tam bylam od 2011 roku
a z Lux od 2013 jak zaczynalysmy staranka pamietasz...tyle tam postow zostawiłysmy:-)

Witajcie kobietki!!!! Kilka dnie mnie nie było a tu prawie 200 stron!!!!!! jak wy to robicie ????
dziś zdążyłam nadrobić tylko połowę... mam nadzieję że jutro uda się resztę :)

U mnie wczoraj i dzisiaj z rana przytulanki to jest (16 i 17 dc ) dziś kłucia w jajniku... lewym oczywiście i ciągniecią... być może to owulka... nie wiem kiedy jej się spodziewać przez ostatni cykl. Cały tydzień zalatany był.. w zeszły poniedziałek miałam egzamin w szkole... w nastepny poniedziałek znowu egzamin... jutro w szkole nagrywamy dialogi... ufff chyba za dużo na głowę sobie biorę! ale coś trzeba robić żeby nie zwariować w domu...

KAMI - Gratulację !!!!! faktycznie cudna niespodzianka.... !

Witam wszystkie nowe mamusie!

Trzymam za te co testują w najbliższym czasie.. :tak:

Mąż się śmieje że jak zajdę w tym miesiącu... to będzie termin na Listopad..... a 3 naszych chłopców to same listopadowe dzieci :) Byłoby wesoło!

Uciekam powrócę jutro jak resztę nadrobię :)

Natalia a ile dni masz cykle, 25 dzien czyli przed terminem robilas 10 ten czulszy czy 25 ze ci pokazalo wczesniej i ile dni po owulce wyszedl ci pozytyw?

reklama
Nusia pamiętam! A widziałas jak laski dały w kość Ani Halince gdy zaczęła po nich jechać? Dobrze jej tak. Ona najwięcej zamętu tam siała.

Do góry