Siemka dziewczyny, ja niestety w domu zasięg neta beznadziejny a w telefonie nie mam neta wcale więc tylko raz dziennie daję radę na forum wejść.
@ u mnie nie ma dalej (31 dzien cyklu) a brzuch dalej ciągnie i wieczorem cyce zaczęły, aż na ręce promieniuje hehe. Mam test 25 i planuję jutro rano zrobić tak jak radziłyście. Zaszłam dzisiaj do apteki i mówię do dziada czy ma test 10, a on mi na siłę 25 chciał wlepić bo tam napisane że 99 % i jaki oburzony był że nie kupiłam haha.
Martha 123 Ciebie też tak bolał brzuch jakby na @? bo ja się ciągle martwię że to jednak tak jak Lux też miała, że spóźniona @ się kręci. Niusia Ty pisałaś że też Ci nie wyszedł zbyt szybko więc się pocieszam.
Kasia przykro mi (tuli) , żyć w niepewności i nieświadomości źle, a z takimi informacjami też na pewno ciężko
Majdaczku ja chciałam już niektóre trzpiotki typu Madziolina odesłać do 1szej strony bo sama zaglądam która na jakim etapie, ale się nie chciałam wcinać bo sama tu nowa jestem ale porządek jak jest to lepiej. Więc dziewczyny które planują tu pobyć proszę podawać dane do listy
trzymam kciuki póki @ nie ma jest nadzieja
ja tak mialam byłam w terminie @ test negatywny za dwa dni zrobilam kolejny kreska blada właściwie cień kreski za kolejne dwa dni juz 2 wyrazniejsza,także u Ciebie też tak może byc a dodam że robilam tymi o czułosci 25