reklama
balladyna
Fanka BB :)
Siemka dziewczyny, ja niestety w domu zasięg neta beznadziejny a w telefonie nie mam neta wcale więc tylko raz dziennie daję radę na forum wejść.
@ u mnie nie ma dalej (31 dzien cyklu) a brzuch dalej ciągnie i wieczorem cyce zaczęły, aż na ręce promieniuje hehe. Mam test 25 i planuję jutro rano zrobić tak jak radziłyście. Zaszłam dzisiaj do apteki i mówię do dziada czy ma test 10, a on mi na siłę 25 chciał wlepić bo tam napisane że 99 %
i jaki oburzony był że nie kupiłam haha.
Martha 123 Ciebie też tak bolał brzuch jakby na @? bo ja się ciągle martwię że to jednak tak jak Lux też miała, że spóźniona @ się kręci. Niusia Ty pisałaś że też Ci nie wyszedł zbyt szybko więc się pocieszam.
Kasia przykro mi (tuli) , żyć w niepewności i nieświadomości źle, a z takimi informacjami też na pewno ciężko
Majdaczku ja chciałam już niektóre trzpiotki typu Madziolina odesłać do 1szej strony bo sama zaglądam która na jakim etapie, ale się nie chciałam wcinać bo sama tu nowa jestem
ale porządek jak jest to lepiej. Więc dziewczyny które planują tu pobyć proszę podawać dane do listy ![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
@ u mnie nie ma dalej (31 dzien cyklu) a brzuch dalej ciągnie i wieczorem cyce zaczęły, aż na ręce promieniuje hehe. Mam test 25 i planuję jutro rano zrobić tak jak radziłyście. Zaszłam dzisiaj do apteki i mówię do dziada czy ma test 10, a on mi na siłę 25 chciał wlepić bo tam napisane że 99 %
![Eek :eek: :eek:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/eek.gif)
Martha 123 Ciebie też tak bolał brzuch jakby na @? bo ja się ciągle martwię że to jednak tak jak Lux też miała, że spóźniona @ się kręci. Niusia Ty pisałaś że też Ci nie wyszedł zbyt szybko więc się pocieszam.
Kasia przykro mi (tuli) , żyć w niepewności i nieświadomości źle, a z takimi informacjami też na pewno ciężko
Majdaczku ja chciałam już niektóre trzpiotki typu Madziolina odesłać do 1szej strony bo sama zaglądam która na jakim etapie, ale się nie chciałam wcinać bo sama tu nowa jestem
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
jestem tu od niedawna a czuję się jak bym była bardzo długo:-) super:-)Nusia tu jest bardzo fajnie i są super dziewczyny. Można naprawdę się wyzalic na każdy temat. Tam tego nie było, zaraz głupie komentarze. A tu jest super.
1985nelia2
Balladyna ja już od 23-24 dnia cyklu miałam bóle podbrzusza i takie ciągłe parcie na mocz, jakby połączyć lekki okres z zapaleniem pęcherza to takie uczucie i tak miałam ok 2tyg, no i bolące piersi już od połowy cyklu, potem brzuch przestał boleć ale pojawiły się nudności, więc ból brzuszka to jak najbardziej może być objaw
teścior wyszedł mi 25dc i to nawet w środku dnia tylko to był test z rossmana facelle ok 4,99 kosztował i ładna była krecha, a te drogie check and go 99% tylko lekka krecha wyszła
reklama
balladyna
No mnie bolał brzuch bardzo tydzień po owu i cycki, potem ucichło i teraz znowu.
Moje testy też z rossmana ale nie pamiętam jaki, kupilam 2 rozne i negatyw, no ale nie ma co gdybać.
Moje testy też z rossmana ale nie pamiętam jaki, kupilam 2 rozne i negatyw, no ale nie ma co gdybać.