reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Ja i maz przede wszystkim :-) chcial pierwszego ryna, bo wiadomo syn pierworodny itp, ale jak by byla dziewczynka to tez bym sie mega cieszyla :-) a teraz wiadomo ze by sie do pary chcialo, ale jak bylby drugi chlopak to tez uciecha :-)

reklama
Ja bardzo chciałam córkę i jak się dowiedziałam, że będzie syn to przez kilka dni chodziłam zła jak osa. Ale ciąża trwała i wiedząc już, że czekam na synka zdążyłam go tak pokochać, że byłabym bardzo zawiedziona gdyby okazał się jednak dziewczynką.

My na początku myśleliśmy, że będzie chłopczyk :) jakoś tak też za kolejnością, że pierworodny to syn :) w 4 miesiącu dowiedzieliśmy się na 99% ;) ze nasza fasolka to dziewczynka. Nasza najwieksza gwiazdka.

Ja uważam, że skoro ta koleżanka tyle czekała na bobo to powinna się cieszyć, że w ogole je będzie mieć a nie wymyślać, że ma być córka.

Bo jak ona najpierw bardzo chciala dziecko to chciala poprostu zajsc w ciaze, a jak juz zaszla to przyszly wymagania :|
Dla mnie najwazniejsze, aby bylo zdrowe :-)

reklama
Do góry