reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Balladyna,

Z 22 miesięcznym szkraba nie ma czasu na oszczędzanie :) zresztą taki tabun leków biorę, że musi być dobrze [emoji14]

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
reklama
Olcia,

to u mnie sprawdza się z tym orgazmem [emoji12] mam córę.

Teraz też powinna być dziewczynka [emoji14]

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

A ja zajadam się właśnie piure ziemniaczano groszkowo marchwiowe (takie rozwiązanie na skróty gdy M nie ma w domu na obiedzie i sam będzie musiał sobie sam odgrzać i nie ominie go zjedzenie warzywa bo jest z ziemniakami zmieszane) Jajo gotowane w sosie i kotlet mielony z karkówki i indyka.

Zakupy to męczarnia. Plecy mnie bolą od chodzenia na płaskim ale chciałam by było mi wygodniej. PAPU dla psa się gotuje tylko jeszcze je zblęduję na papkę i poporcjuje do zamrażalki.

Kami to mnie załatwiłaś tymi gołąbkami:-)

U mnie się nie sprawdza - syn i córa poczęci w takich samych :-D

Lux u mnie syn starszy, córa młodsza i też jest dobrze, bo wiesz starsi koledzy brata i młodsze koleżanki siostry:-D :-D:-D Jakby nie było będzie dobrze!! Byle były zdrowe!!

reklama
A ja mam synka, wiec tez core :-)
Ale u mojego meza w rodzinie rodza sie sami faceci, a u mnie pol na pol, wiec marne szanse.
Ale jak sie uda to oby byly zdrowe, jak bedzie dwoch chlopakow to tez super, bo beda bardziej zzyci tylko ja nie bede miala komu plesc warkoczykow :p

Do góry