reklama
Lilolo
Fanka BB :)
A ja znów do sprzątania uciekam ale takiego duzeego wiec pewnie dopiero wieczorkiem zajrzę
Pa pa [emoji112] [emoji112]
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
Pa pa [emoji112] [emoji112]
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
Cześć Ale postów naprodukowalyscie a ja mam gosci przez weekend i ciezko na forum zajrzec...
Edytko, lekarze odradzaja mi ciaze gdyz mam rozszczepienie w dolnych kregach kręgosłupa plus zle ustawienie kosci. Bol jest czasem nie do opisania i druga ciaza moze zbytnio obciążyć kregoslup. Ale mysle ze jak sie bede oszczędzać i pilnować wagi to dam rade
Edytko, lekarze odradzaja mi ciaze gdyz mam rozszczepienie w dolnych kregach kręgosłupa plus zle ustawienie kosci. Bol jest czasem nie do opisania i druga ciaza moze zbytnio obciążyć kregoslup. Ale mysle ze jak sie bede oszczędzać i pilnować wagi to dam rade
balladyna
Dzień doberek, u mnie piękna pogoda, jedno pranie już na dworku wisi, drugie w pralce. Umylam tez kuchenne okno, zupełnie inny zapał do pracy kiedy tak wiosennie.
Mnie też brzuchol boli mocno, jakoś nie wierzę że jak tak boli to @ nie przyjdzie. No ale nie znam się
W ogóle wpadam trochę w paranoję, czy orgazmowe skurcze przypadkiem nie szkodzą ewentualnej kropie która się by już zagnieździła? no wiecie.. czy takie skurcze macicy nie powodują że się "odczepia"..?
Kamilove, czy Ty się oszczędzasz pod tym względem?
Mnie też brzuchol boli mocno, jakoś nie wierzę że jak tak boli to @ nie przyjdzie. No ale nie znam się
W ogóle wpadam trochę w paranoję, czy orgazmowe skurcze przypadkiem nie szkodzą ewentualnej kropie która się by już zagnieździła? no wiecie.. czy takie skurcze macicy nie powodują że się "odczepia"..?
Kamilove, czy Ty się oszczędzasz pod tym względem?
madziolina_p
Jak ciaza prawidlowa to wmie przeszkadza
reklama