reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Pamiętam, że na początku też chciałam córkę, potem miałam fazę na trzech synów, przed drugą ciążą miała być opcja dwóch synów i na koń ci córka, a teraz mam syna i córkę i nie mam pojęcia kto miałby być trzeci:-) trochę wariantów już przeszłam:-D

reklama
Ja bym chyba chciała trzy dziewczynki [emoji76] ale tż by chciał facecika wiec od biedy niech będzie trzeci synek [emoji12]

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Kami ale piękny awatar! I suwaczek się pojawił. Za każdym razem co o tobie pomyślę to od razu mi ciepło na serduchu! Bardzo bardzo się cieszę że ci się udało!! I to w cyklu, który niemal od początku był spisany na straty! :-):-)to każdą z nas powinno napawać nadzieją:-)

Jak zaczynalam sie starac o pierwsze dziecko to mialam farta :) marzyl mi sie syn i akurat w pierwszym cyklu sie udalo :D teraz, po 6 latach sie zachcialo drugiego maluszka ;) i chcialabym corke ale jak będzie synuś to tez dobrze :D gdyby nie to ze na mamy juz oplacone wakacje w czerwcu to juz bysmy dzialali, gdyż w koncu po wielu rozmowach mezus dzis powiedzial TAK na drugie dziecko :)

Słoneczko wyszło i od razu chęci do życia wróciły! Jeszcze tylko podłogę umyję i git. Z obiadem idę na skróty - zamawiam pizzę. Jadę dzisiaj po keyboard dla córci, bo za tydzień ma urodziny i taki prezent dobie zażyczyła. Rodzina zrobiła zrzutkę, wyszukałam na allegro używane i jadę. Mam nadzieję, że będą ok, bo szkoda mi kasy na nowe (nie wiem na ile jej wystarczy zapału), a już mało czasu zostało.

U mnie już dwa razy była dziś szwagierka z córka. Oczywiście szwagierka narzekała, jak to ciężka córka się dziś musi zajmować. Boże słuchać mi się jej nie chce. Zrobiła se dziecko to niech się nim zajmuje w wolne dni.

Olcia ja chcę się starać od maja, a wakacje w sierpniu. I trochę do mnie nie dociera, że mogę wtedy być w ciąży. Ale chyba tak lepiej, żeby się nie nastawiać. Poprzednio mieliśmy w planach rozpocząć starania właśnie na wakacjach, ale stwierdziliśmy, że skoro za pierwszym razem staraliśmy się 8 mies to i tak łatwo nie pójdzie i przestaliśmy uważać miesiąc wcześniej. No i zaskoczyło od pierwszego razu. Potem miałam dylemat czy się wybierać, bo bałam się lotu, ale lekarz powiedział, że nie ma przeciwskazań. I w sumie to na dobre wyszło, bo tuż przed wyjazdem wykrył jakiegoś krwiaka czy mięśniaka - sam nie wiedział i kazał przyjść za 2 tyg. Gdybym w tym czasie była w domu to pewnie bym się zamartwiała, a tak ba wakacjach nie było czasu, a po powrocie okazało się że wszystko się wchłonęło i po zmartwieniu:wściekła/y:

Daleki wyjazd planujecie?

Ollcia no moja szwagierka chciała mieć bobaska. A on niestety urósł, czaisz to? Urósł i to jest straszne!!! Bo już nie jest taka słodka ta jej córka. No brak słów :-/ naprawdę powinna se kupić lalkę baby born! Julia jest boska, ma 9 lat i jest śliczna, mądra i dobrze się uczy. Ale nie, to jest złe, bo nie jest już bobaskiem!

reklama
Skaba, lecimy do Egiptu :) ogolnie boje sie tego, ze właśnie mialabym jakies przeciwskazania, dlatego wole zacząć wlasnie na urlopie ;) dodatkowo 6 lipca konczy mi sie umowa o prace... a Wy gdzie sie wybieracie?

Do góry