reklama
Ona wrobiła faceta w dziecko, po czym on ja zostawił. A gdy okazało się, że dziecko, które jest noworodkiem jest abrorbujace i trzeba je karmić, przewijac i wstawać w nocy to oddała je mamie i poszła do pracy. W sumie musiała iść, bo kasy brak. Ale nie robiła przy małej NIC. Jej dać dziecko na 5 minut, nacieszy się i ma spokój. A gorzej jak to dziecko zacznie płakać lub trzeba przewinąć. Wtedy ucieka gdzie pieprz rośnie.
Lilolo
Fanka BB :)
My na początku czerwca jedziemy do Turcji na 10dni [emoji14]
Szmat czasu na to zbieraliśmy juz dwa razy wyprawę prxekladalismy ale teraz nie ma zmiłuj [emoji39]
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
Szmat czasu na to zbieraliśmy juz dwa razy wyprawę prxekladalismy ale teraz nie ma zmiłuj [emoji39]
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
skaba1
sierpień'05 marzec'08
Przyznam wam się, że raz na rozmowie wyskoczyłam do jednej z dziewczyn, bo strasznie zaczęła narzekać, że studia przerwała, bo jej dzieci nie pozwoliły, do pracy chciała, ale przez dzieci nie mogła itp. Powiedziałam jej, że z jej wypowiedzi wynika, że dzieci jej życie zmarnowały, bo tyle chciała robić, ale na drodze jej stały. Mam alergię na takie teksty, bo jako dziecko też je słyszałam i naprawdę myślałam że to moja wina.
Skaba ja kiedyś miałam taka szczera rozmowę z teściowa (niekiedy są takie zdarzają). I ona mi opowiadała jakie ciężkie były miesiące, gdy Julia się urodziła. Brak kasy, Edyta nie chciała nic przy niej robić, teściowa ma jeszcze syna chorego a musiała też młoda się zajmować. Wstawała o 4-30 rano, by zrobić obiad, pranie i posprzątać. A ta wracała z roboty i ciężko jej było dzieckiem się zająć.
madziolina_p
Fanka BB :)
My jedziemy nad moze w lipcu i mam nadzieje byc juz z widocznym brzuchem na plazy!
reklama
Kamilove my z M zakochalismy sie w Trucji;-) napewno tam wrocimy;-) mi niestety tam wyszlo uczulenie na slonce:/ wiec jak to twoj pierwszy raz tam zaopatrz sie w leki! Ja nigdy z uczuleniem niemialam do czynienia, problemow z opalaniem!!! A tak szok!!!
W zeszlym roku bylismy na Krecie ale juz nam sie nie podobalo:/ a w tym roku w zostajemy w kraju bo zbieramy kase na auto;-)
W zeszlym roku bylismy na Krecie ale juz nam sie nie podobalo:/ a w tym roku w zostajemy w kraju bo zbieramy kase na auto;-)