reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Co rusz to mam wizytę, od tej miesiączki miałam leczyć się hormonalnie a przyszło co do czego to miesiączka stwierdziła że sobie jednak nie przyjdzie. Wizytę mam w poniedziałek. Oczywiście jak każda kobieta pragnaca dziecka wyszukuje u siebie objawów ale to powoli mnie wykańcza

ja tez zawsze doszukuje sie objawow ciazy z reszta nie tylko ja ,pragnienie posiadania dziecka na nas tak dziala i jest to calkiem normalne ;-)

Płakać mi się chce, straszna przykrość dziś mnie spotkała. Byliśmy w sklepie i był taki wredny stary facet. Nikt go tu nie lubi, bo ludzi obraża i już pół wsi go do sądu chciało dawać. Mówi do Tomka, że mnie spasl i jestem tlusciochem! A ja mam tylko nadwage, nie jestem mega gruba. Nerwy mi puściły i powiedziałam mu, że jest głupim c.h.u.je.m! Czaicie to?! I jak tu mieć szacunek dla starszych :-/

Lux co za gosc :wściekła/y: ,ja nie wiem jak mozna tak powiedziec innej osobie ,to nie jego sprawa jak ktos wyglada

Wczoraj na regionalnym forum napisal chlopak ze jego zona zostawila go dla innego ,maja trojke dzieci ...on spi w aucie ,szuka pokoju ale nie jest latwo ,zaproponowalam mu aby przyjechal do nas posiedzial z nami ,wykapal sie,wypil ciepla herbate ,pogadal czy cos zjadl itp ale jak narazie nie skorzystal ,wzielabym go do nas ale juz nie mam miejsca ,szkoda mi go ale sama nie naprawie swiata i nie kazdemu moge pomoc :-(

Płakać mi się chce, straszna przykrość dziś mnie spotkała. Byliśmy w sklepie i był taki wredny stary facet. Nikt go tu nie lubi, bo ludzi obraża i już pół wsi go do sądu chciało dawać. Mówi do Tomka, że mnie spasl i jestem tlusciochem! A ja mam tylko nadwage, nie jestem mega gruba. Nerwy mi puściły i powiedziałam mu, że jest głupim c.h.u.je.m! Czaicie to?! I jak tu mieć szacunek dla starszych :-/

Lux co za glupi idiota. Jakim prawem on wogole odzywa sie tak do drugiego czlowieka?
Ale wiem jak sie czujesz na.mnie kiedys w biedronce jakas stara pijaczka najechala ze wygladam jak tlusta swinia. Na cala biedronke :( mega mi przykro bylo. Bo sie glupio spojrzalam na nia. :/ wkurza.mnie to bo najpoerw podchodzi do ludzi ze chce na jedzenia a przy kasie co widze? Ze piwa kupuje :/
Ja ostatnio tu troszke mniej. :( obiecuje poprawe.

Teściowa mówi, że jak mogłam tak do starszej osoby się odezwać. A ja mówię, a on mógł?! A ona mówi, w sumie racja, też często go opierdziele.

Karla mi też kiedyś ktoś w markecie powiedział, że gdzie się pcham z ta gruba dupa. A jak szczupła byłam to słyszałam, że mnie w domu nie karmią.

reklama
Do góry