reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Edyta,

Zmęczona strasznie jestem. Mam ciężkie piersi i często sikam. Reszta bez zmian :) obym tylko nie rzygala bo w ciąży z młodą to była masakra [emoji15]

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Edyta,

Zmęczona strasznie jestem. Mam ciężkie piersi i często sikam. Reszta bez zmian :) obym tylko nie rzygala bo w ciąży z młodą to była masakra [emoji15]

a kiedy idziesz na wizyte ? Masz racje wymioty przy tak malym dziecku to by byla tragedia,moze nie bedziesz ich miala ;-)

Lux,

Oj kochana będzie pozytyw. Nie ma innej opcji :p
Ja niedługo zawijam żagle na wątek listopadowek. Jak tylko taki się pojawi, albo jak sama go założę [emoji6] [emoji6]

No ale to dopiero po wizycie.

reklama
Do góry