reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Angel hey
Edyta mniam mniam ja dzisiaj mam kotlety z marchwi i płatków owsianych plus kasza gryczana
brzmi smakowicie nigdy nie jadlam ,sama robisz ?
Angela3aa
Fanka BB :)
Co rusz to mam wizytę, od tej miesiączki miałam leczyć się hormonalnie a przyszło co do czego to miesiączka stwierdziła że sobie jednak nie przyjdzie. Wizytę mam w poniedziałek. Oczywiście jak każda kobieta pragnaca dziecka wyszukuje u siebie objawów ale to powoli mnie wykańcza
Płakać mi się chce, straszna przykrość dziś mnie spotkała. Byliśmy w sklepie i był taki wredny stary facet. Nikt go tu nie lubi, bo ludzi obraża i już pół wsi go do sądu chciało dawać. Mówi do Tomka, że mnie spasl i jestem tlusciochem! A ja mam tylko nadwage, nie jestem mega gruba. Nerwy mi puściły i powiedziałam mu, że jest głupim c.h.u.je.m! Czaicie to?! I jak tu mieć szacunek dla starszych :-/
Martynekk
Zaciekawiona BB
Sama robię tu jest przepis : Kotlety z marchewki i płatków owsianych
Ostatnio dużo wymyślam w kuchni bo z mężem postanowiliśmy zamienić mięcho na ryby a reszta warzywa
Ostatnio dużo wymyślam w kuchni bo z mężem postanowiliśmy zamienić mięcho na ryby a reszta warzywa
reklama
Angela3aa
Fanka BB :)
Taka natura kobiety niestety :/ w tam tym roku od stycznia do czerwca, trzy razy w szpitalu byłam z bólem w podbrzuszu, lekarz mówił zapalenie jajników... A co się okazało to była choroba nie do wyleczenia i mecze się z nią, pewnie już wtedy zaczęłabym się leczyć a tak to dopiero teraz i to jeszcze nie bo okresu brak.. Masakra