reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Dzień dobry drogie panie :-D

Lux, tylko się nie stresuj, jutro się wszystko okaże. Dziś mam wolne od pracy, zasuwam do kosmetyczki na kwasy i muszę się uczyć, jutro mam poprawkowy egzamin z Dermatologii :(

reklama
Madziolina- już przed terminem mdłości miałam, klul brzuch, jajniki, bolały piersi z boku, brodawki itp. No i spalam i zawroty głowy. I śmierdzialo mi mięso

Dzień dobry :) można dołączyć? :) moja sytuacja wygląda tak iż już dzisiaj 10 dzień spóźnia mi się okres, brzuch bolał mnie wczoraj pół dnia, dzisiaj to lekkie klucia, piersi także bolą. Test robiłam wczoraj ale jedna krecha niestety :(

Witajcie!
Lux super że masz wolne :) sorry że pytam , ale te tampony to ty zawsze tak profilaktycznie zakładasz? ja jak nie wiadomo to raczej tylko podpaskę na wszelki wypadek, to chyba mniej "inwazyjne"...
Martynka u mnie dziś krupnik i kluski z mięsem :)
No ja już zaczynam myśleć o tym czy się udało ...... hehe coraz szybciej się doszukuję, oczywiście jakby co to ja już nawet kilka objawów sobie znajdę jak trzeba :-D testy w szafce leżą więc pewnie szybko zacznę testowanko ;-) no na pewno nie wytrzymam tyle co lux :laugh2: Także w przyszłym tygodniu już na pewno zacznę. Póki co z mała nadal jesteśmy w domku, a ja próbuję trochę popracować , co jej nie specjalnie sie podoba...

Ostatnia edycja:
Dzień dobry

Madziolina witamy

Kotek ,Lux trzymam mocno kciuki aby były II grube krechy

Martynek &&&&& za egzamin

Angela pewnie ze mozna ,który to cykl stastarań ?

Martynek u mnie dziś tortellini ze szpinakiem plus barszcz czerwony

reklama
Do góry