reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Hej :)

dawno nie pisałam, ale Was podczytuję czasami :) teraz trochę mniejsza produkcja tu jest to można nawet nadążyć ;)

Lux trzymam kciuki i mam podobne zdanie, że lepiej z testem poczekać, zawsze to mniej stresu, a na tym etapie już nic nie można zmienić tam w środku ;)

kamilove ale niespodzianka u Ciebie z tymi II kreseczkami :D gratuluję i oczywiście kciuki za betę zaciśnięte!

U mnie z nowości... odstawiłam małą od cycka i czekam aż mi @ wróci (albo i nie...) i będę się mogła jakoś sensownie już starać o dzidzika. Póki co jeszcze hormony chyba nie wróciły do normy... coś tam pobolewa, pika, przestaje i takie tam. Jutro umawiam się do gina na za jakiś miesiąc, bo wtedy już mam nadzieję w którąś stronę się to wyjaśni :) Powodzenia wszystkim :)

reklama
Lux, trzymam kciuki ;) i najlepsze życzenia dla solenizanta!

Byłam u ginekologa dziś wypytać się i kazał przez 3 miesiące robić test owulacyjny, jak będzie owulacja to wszystko jest w porządku i powinnam zajść w ciążę. Teraz zastanawiam się nad wyborem lekarza (Trójmiasto)

Ja w międzyczasie kończę studia i szukam pracy z umową o pracę, bo teraz mam zlecenie i niestety nic mi nie przysługuje :(

Tylko to nie jest biochemiczna. A bardzo wczesne poronienie jak wychodzi kreska. Do biochemicznej dochodzi praktycznie w każdym cyklu ze starankami i z tego co mi w szpitalu mówili to to jest nie do wykrycia. I nie rośnie wtedy hcg bo nie ma zagniezdzenie.

Moja beta 221 :D jestem najszczesliwsza na świecie.

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

reklama
Do góry