reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kamilove a Ty dzisiaj betę chyba robisz, pewnie też na szpilkach siedzisz :) humor masz super widać, zarażasz
Ja to jak pomyślę ile w ciąży badań czeka, pobierania krwi to brrrrr, kiepsko sobie z tym radzę, jako nastolatka zawsze mdlałam hehe. Czasami jak babeczki są w lab fajne to prosiłam na leżąco, a w innych taki przemiał ludzi, że tobie pobierają a za plecami już następny stoi :/

Ja mam zawsze to samo :) Ilekroc pobieram krew musze na leżąco i jeszcze przez pare minut polezec :) Polecam Ci wziac sobie jakiegos snikersa (czekolada i orzechy) i przegryzc od razu, to ci sie cukier podniesie i szybcien dojdziesz do siebie :)

Witam!

Zrobiłam dzis rano test z allegro i znowu negatyw, jakos do mnie one nie przemawiają. Brzuch, jajniki nie bolą napewno jak ma przyjść @ to napewno spóźniona bo tak jak Lux owu była w 15-16 dc.

Powiem tak jeżeli do piątku @ sie nie pojawi to w sobotę rano robię test :)

Wczoraj marudziłam męzowi że napewno nie jestem w ciązy, a on mnie pocieszał że widocznie tak ma być i że jak pół roku nie wyjdzie to pójdziemy się badać :)

Lux czekamy na Twoje testowanko i trzymam kciuki :)

Lux,

To jutro znów będziesz się wykrecac, że nie masz testu. Ze rano itd [emoji4] a kupisz dziś i jutro z rana sikniesz. Nie ma co przeciągać :)

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Ja pierwszy termin @ według cykli 28dniowych mam na dziś, a ten z 31 dniowych na niedziele. A już trzecia bete robię(ale to z nakazu lekarza, jeszcze w piątek i niedziele idę na pobranie) i 6 testów zrobilam [emoji1]

Edyta kakao to taki czat zamknięty gdzie można pisać o wszystkim bardziej prywatnie i nikt nie ma do tego dostępu ;)))
Zimowo dziś znowu ale słońce robi swoje poprawia nastrój. Już dziś śr do pt coraz bliżej;)))

Tu tez mozna stworzyć grupe zamknieta ;-)

Lux Kami ma rację po co czekać jak mozna zatestowac :-p

Edytka tak można Ale zanim do tego doszło do otwarcia takiego wątku to my już tam pisalysmy a plusem kakao jest to że szybko posty idą na bieżąco;) jak ktoś będzie miał ochotę zapraszamy tam;))

reklama
Edyta,

Ewelina ma rację. Zanim ktokolwiek odpisał nam co i jak z grupą zamknięta to my juz ze 2-3dni na kakao byłyśmy. No i kakao dużo mniej transferu zżera. I szybciej idzie a cześć dziewczyny np nie mogła odpalić czasem bb. Tam nie ma tego problemu :)

Do góry