reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja dzisiaj jestem jakaś taka rozkojarzona, że po prostu dramat. Pojechałam do urzędu 25 km ode mnie i zapomniałam wziąć rzeczy które miałam załatwić.... grrrr, no ale po części cos mi się udało na szczęście... zresztą chyba od kilku dni bo w czwartek też tam byłam oi dla odmiany zostawiłam tam na stole rzeczy, które miałam zabrać... nic trzeba się skupić na robocie bo nic znowu nie zdziałam dzisiaj...
Lux a ty nie badź taka pewna bo , a nuż ....
Kami no piękne wyniki :) Łapię całymi garściami fluidki, może mnie wspomogą w działaniach ;)
Majdaczek No po wolnym zawsze jest ciężko wrócić na tory, ale dzień dwa i będzie ok :)
Edyta zdrówka dla synka

Marta ja też jestem zakrecona ostatnio. Dziś wróciliśmy z zakupów i myślałam, że któreś zostawiłam z sklepie, bo w domu nie mogłam ich znaleźć :D

Lux ja nie wiem co się ze mną dzieje, nawet mam problemy sklecić jakieś sensowne zdanie, wstyd się do klienta odezwać bo dukam jak jakaś dziwna... to chyba ta pogoda tak działa, bo na ciążowe rozkojatrzenie nie moge tego zrzucić, bo dopiero owu mam/miałam... , no ale Ty.... czemu nie :)

Beta, 84 :D
Progesteron 91

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Piekna betka ;-)

Edyta dzięki ze pytasz :)
Synuś nawet lepiej już myślałam że antybiotyk pomaga a tu wczoraj dostał znowu temp i strasznie kaszle. Nie ma siły i strasznie się męczy. Na szczęście jutro na kontrolę zobaczymy co powie :)
Edek sama nie zostaniesz jest nas trochę :)

Bidulek,mam nadzieje ze szybko wróci do zdrowia :tak:

Kurcze dziewczyny trochę mnie nie było a tu tyle się dzieje; )
Kamilove wielkie gratulacje! !
Kurcze ale się cieszę; )

No dziewczyny które poznałam na początku wątku zaczynają zachodzić w ciążę. Z jednej strony to dobre wiadomości a z drugiej boje się że zostanę tu sama; )

Moje problemy powróciły więc staramy się na pół gwizdka.

Na dodatek mam okropny problem z chęcią na seks. No wogole jej nie mam...

Mam podobnie ,boje sie ze zostanę tu sama jako staraczka,tak jak juz kiedys pisalam wszystkie znajome juz urodziły ,co niektore są po raz kolejny w ciazy a u mnie nadal nic :-(

My juz po obiadku ,zrobilam pulpety w sosie koperkowym a po obiadku opilam sie koktajlu z kiwi,pomarańczy i avokado ...pyszotka :-)

reklama
Do góry