reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Enej mam ubytki w miesniu macicy po 3 cesarkach ,a tak sobie mysle ze jak masz plamienia i cie boli to moze masz miesniaki lub torbiele ? hmmm bez badania ciezko stwierdzic ...warto by bylo jakbys usg zrobila

reklama
Wiecie co, przypomniało mi się, że jak brałam tabletki anty to zaczęłam plamic po kilku miesiącach. Lekarz mówił, że nieważne, że krwawi się przy normalnych cyklach czy na hormonach to trzeba to zbadać. Bo to tak jak Edzia piszesz, mogą to np być torbiele.

Wiecie co, przypomniało mi się, że jak brałam tabletki anty to zaczęłam plamic po kilku miesiącach. Lekarz mówił, że nieważne, że krwawi się przy normalnych cyklach czy na hormonach to trzeba to zbadać. Bo to tak jak Edzia piszesz, mogą to np być torbiele.

jak mialam 16 lat to mialam torbiel wielkosci pomaranczy i bardzo mnie bolalo ,nie moglam sie ruszac ,pogotowie przyjechalo zabralo mnie na usg i dostalam cos rozkurczowego ,wiec albo to torbiel albo miesniaki

Edytko mam nadzieję, że jednak obu nam się uda...
Chociaż u mnie pewnie kolejny cykl stracony będzie, bo jakieś plamienia mam cały czas i bóle w podbrzuszu że spać nie mogę..;/ Pewnie jakaś infekcja się przyplątała na całego..;/ test robiłam i ujemny.. W środę ide do gina i zobaczę co powie.. Eh.. jak nie urok, to s...

Kamilove super !!
Lady jak się czujesz??

Enej caly czas plamienie a okresu nie bylo? Faktycznie chyba hormony oszalaly.
Mam nadzieje ze to nic powaznego i szybko sie unormuje
A ja dzisiaj nie mam zadnych objawow ciazowych, wiec zaczelam swirowac czy wszystko jest ok...
Do tego mega katar mam i chyba lekko podniesiona temp.

Hej hej wszystkim:-) Poniedziałek za nami. Teraz już z górki :-)

Kamilove piękna beta! Super! Bardzo bardzo się cieszę!

Monii ściskam mocno!

Edyta głowa do góry! Każda z nas doczeka swojego szczęścia. :-)

Lady mam nadzieję, że objawy czym prędzej dadzą o sobie znać i będziesz spokojniejsza.. Kurcze zabrzmiało to tak jakbym ci życzyła, żebyś się czym prędzej pożygała.. To jest jedyny w swoim rodzaju czas:-):-)

Lux to fajna nocka się :-) i trzymam kciuki, żeby @ o tobie zapomniała

reklama
Do góry