reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Edytko mam nadzieję, że jednak obu nam się uda...
Chociaż u mnie pewnie kolejny cykl stracony będzie, bo jakieś plamienia mam cały czas i bóle w podbrzuszu że spać nie mogę..;/ Pewnie jakaś infekcja się przyplątała na całego..;/ test robiłam i ujemny.. W środę ide do gina i zobaczę co powie.. Eh.. jak nie urok, to s...

Kamilove super !!
Lady jak się czujesz??

reklama
Enej ja plamienia tez mam ale u mnie wszystko przez ubytek w miesniu macicy ,pierwszy raz masz takie plamienia ?

Enej majac plamienia mozesz miec cos nie tak z hormonami ,z reszta ja tez tak myslalam ale wyniki byly ok ,cytologia tez wyszla w porzadku nie mialam infekcji wiec juz nie wiedzialam co w uk mialam robione usg i mowili ze nie wiedza dlaczego plamie ,ja juz myslaalm o najgorszym a tu ubytek wyszedl po ponownym usg ...lepiej skonsultuj to z lekarzem

witam was kobietki,ja niemam dobrych wieści dziś przyszła @:-(myślałam że może nie przyjdzie bo zawsze pół godzinki lub godzinke przed @ tak mnie napierdzielał brzuch,że masakra i nic niepomagało aż musiałąm brac ketanol a dziś czuje się dobrze nic niebyli a co mi po tym jak jest @

monii przykro mi ,wiem co znaczy kolejne rozczarowanie...tule.u mnie ostatni cykl byl 24 dniowy normalnie organizm mi oszalal i jak tu sie starac ? :zawstydzona/y:

reklama
Lux w środę idę do gina i zobaczę co mi powie.

Edyta no tak w sumie to miałam w grudniu po okresie takie plamienia, ale nic mnie nie bolało. A w styczniu był piękny cykl. No a teraz dramat. Tak mnie boli że spać nie mogę, Biorę nospę ale nie pomaga i muszę w rezultacie leki przeciwbólowe brać... Najgorzej powysiłku bo się ból nasila i plamienia.
Edytko a co to za ubytek?
Byłam u endokrynologa z moim tsh i powiedziałam mu o tym plamieniach ale babka najpierw mówi, że trzeba dokładnie znać cykl żeby móc określić w jaki dzień robić badanie prolaktyny. Kazała śluz obserwować i mierzyć temp. No i znowu milion zaleceń i tabletek..

Byle by tylko nei było to nic poważnego i szybko przeszło bo ja się w końcu muszę wyspać..;/

Do góry