reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witajcie dziewczyny

Codziennie regularnie Was podczytuję, jednak z pisaniem z tel nie zawsze jest wygodne i nie mam na to cierpliwości.
Niestety ja starania musiałam odłożyć na później. Co prawda zaczęliśmy już tak, jak Wam wcześniej pisałam, jednak we wtorek wieczorem dostałam tel od mojej pani doktor, żebym w środę rano koniecznie do niej podeszła do przychodni. Przyszły wyniki wymazu z kanału szyjki i niestety nie są dobre. Konieczne antybiotyki, bo mam bakterie, które na 99 % doprowadziły do pęknięcia pęcherza płodowego a co za tym idzie do śmierci mojego jedynego dziecka. Ze względu na to, ze miałam w tym cyklu śluz płodny i zaczęliśmy starania a ja nie miałam pewności czy była owulacja musiałam zrobić badanie progesteronu no i wynik potwierdził, ze owulki nie było. Więc jest cykl bezowulacyjny. Zatem od środy wieczór zaczęłam walkę antybiotykową z tym cholerstwem we mnie i mam ogromną nadzieję, że wygrana będzie po mojej stronie

Kamkaz,

No to kciuki by antybiotykoterapia przyniosła skutki :) mocno zaciskam [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106]

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Kami hihi dobre.Taki bacik czasem kazdej z nas sie przyda hihi

Kamkaz kciuki kochana &&&&&

Milego dnia Kochane moje

reklama
Do góry