reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Hej dziewczynki;-) ile paczkow pochlonelyscie? Ja dwa i pol byly pycha:-D Ewel stasznie mi przykro, ze @ przyszla:-(

Lux mam nadzieje ze się długo oo spozni :)
Ja juz po wizycie. Niestety zapalenie oskrzeli z podejrzeniem płuc bo coś tam osluchowo słychać :( mamy antybiotyk i we wtorek na kontrolę. Kurcze meczy się biedak
Cały czas go trzyma ta temp b wysoka:/
zdrowia dla synka, u nas w pzredszkoku tez jakas zaraza panuje

Jutro wychodzę, wszystkie wyniki do odebrania we wtorek i będę mieć czarno na białym bo tutaj niczego się nie można dowiedzieć

reklama
Cześć Dziewczęta

Tak dla wytłumaczenia, odpuszczam BB i dobrze mi z tym.
Przepraszam.

Nowy cykl licze od 10.02 bo wtedy juz dość plamiłam.
Wszystko co się tworzyło we mnie wczoraj wyleciało. Ból niesamowity. w porównaniu do ostatnich kilku @ ta była obfita.

Troszkę sobie poczytałam o hormonach, wspomagaczach tych tzw suplementach, o witaminach. Układam plan i działam.
Jakie obserwacje i wnioski to tak wpadnę za dwa cykle lub wcześniej jak nie zjawi się @.

Więc POWODZENIA WSZYSTKIM :-)

Do góry