reklama
khadi
Fanka BB :)
Dobre przykro mi z powodu nasienia moze lekarz cos pomoze...Najlepsza teściowa to taka na 102 ) 100 metrów od domu i 2 metry pod ziemią
khadi
zdrowia dla synka, u nas w pzredszkoku tez jakas zaraza panujeLux mam nadzieje ze się długo oo spozni
Ja juz po wizycie. Niestety zapalenie oskrzeli z podejrzeniem płuc bo coś tam osluchowo słychać mamy antybiotyk i we wtorek na kontrolę. Kurcze meczy się biedak
Cały czas go trzyma ta temp b wysoka:/
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Jutro wychodzę, wszystkie wyniki do odebrania we wtorek i będę mieć czarno na białym bo tutaj niczego się nie można dowiedzieć
Lilolo
Dobrej nocy
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
reklama
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Cześć Dziewczęta
Tak dla wytłumaczenia, odpuszczam BB i dobrze mi z tym.
Przepraszam.
Nowy cykl licze od 10.02 bo wtedy juz dość plamiłam.
Wszystko co się tworzyło we mnie wczoraj wyleciało. Ból niesamowity. w porównaniu do ostatnich kilku @ ta była obfita.
Troszkę sobie poczytałam o hormonach, wspomagaczach tych tzw suplementach, o witaminach. Układam plan i działam.
Jakie obserwacje i wnioski to tak wpadnę za dwa cykle lub wcześniej jak nie zjawi się @.
Więc POWODZENIA WSZYSTKIM :-)
Tak dla wytłumaczenia, odpuszczam BB i dobrze mi z tym.
Przepraszam.
Nowy cykl licze od 10.02 bo wtedy juz dość plamiłam.
Wszystko co się tworzyło we mnie wczoraj wyleciało. Ból niesamowity. w porównaniu do ostatnich kilku @ ta była obfita.
Troszkę sobie poczytałam o hormonach, wspomagaczach tych tzw suplementach, o witaminach. Układam plan i działam.
Jakie obserwacje i wnioski to tak wpadnę za dwa cykle lub wcześniej jak nie zjawi się @.
Więc POWODZENIA WSZYSTKIM :-)