reklama
Lady Agnes
Fanka BB :)
Yesenia jeszcze rano bylas tak dobrze nastawiona!
Cos sie stalo w miedyczasie?
Kochana napewno wszystko sie ulozy, bedzie dobrze.
Cos sie stalo w miedyczasie?
Kochana napewno wszystko sie ulozy, bedzie dobrze.
Lilolo
Fanka BB :)
Yesenia,
Dla ciebie tez mam odpowiednią ikonkę. I żeby to mi było ostatni raz takie zmartwianie i wkrecanie sobie ze się nie uda!!
Zobacz załącznik 670569
Wysłane z mojego Sony Xperia E1
Dla ciebie tez mam odpowiednią ikonkę. I żeby to mi było ostatni raz takie zmartwianie i wkrecanie sobie ze się nie uda!!
Zobacz załącznik 670569
Wysłane z mojego Sony Xperia E1
Martynekk
Zaciekawiona BB
Lub może inaczej, szczerzej... :-(
Od roku stosowaliśmy stosunek przerywany, nic się nie działo i było mi z tym dobrze jakoś się nie zastanawiałam nad tym, teraz gdy już całkiem przestaliśmy uważać od ok 2 miesięcy a okres był co miesiąc boję się że coś może być nie tak...
Od wczoraj zaczęły się dni płodne i ciekawe co stanie się tego miesiąca:-)
Od roku stosowaliśmy stosunek przerywany, nic się nie działo i było mi z tym dobrze jakoś się nie zastanawiałam nad tym, teraz gdy już całkiem przestaliśmy uważać od ok 2 miesięcy a okres był co miesiąc boję się że coś może być nie tak...
Od wczoraj zaczęły się dni płodne i ciekawe co stanie się tego miesiąca:-)
reklama
Cześć Przyszłe Mamuśki ..robiłam już jedne podejście do Was, ale jakoś nie umiałam się utrzymać czytam Was na bieżąco i wiem co u każdej słychać, za każdym razem trzymam kciuki za betę i testy.. przypomnę.. .. mam 27lat, właśnie leci 3cykl naszych staran, @ mam nadzieję że nie przyjdzie 3.03. PrzeBadałam się u gina i wszystko ze mna ok, mamy działać ale jak to same wiecie, ciężko wyluzować mając w głowie chęć bycia mamą .. ach jeszcze jedno-to będzie nasze pierwsze dziecko