reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Dzien dobry ;)
DZisiaj piatek 13
Dla niektorych szczęśliwa dla nie których pechowa 13... Tak czy siak warto uważać na siebie;)

reklama
Dzień dobry wszystkim:-) nie wiem dlaczego ale ja nielubie piątku 13,raz mi się sprawdziło i miałąm pecha i pewnie przez to:-)

Lux- miałąs racje tescik nie wyszedł,(mam z allegro jak kupowałam testy owulacyjne to dostałąm 5 ciążowych) ale wczoraj czytałąm gdzies w necie na forum ze one nigdy niewychodza pozytywne a jak już to widać ledwo blada kreseczke i czasami są błędne wiec niebede się nimi sugerować,poprostu poczekam ma @, życze miłego dnia

Jołasia,

Powodzenia! I zajrzyj do nas jak tylko będziesz miała ochotę :)

Miłego dnia dziewczyny :):)

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Ostatnia edycja:
Witm sie piatkowo

Lux uwielbiam buraczki ale zawsze robie swieze czyli od czasu do czasu :-p

Jolasia powodzenia

Kami dla takiej czynności trzeba poświęcić czas ;-) ja nawet paczka nie zjadlam ...zapomnialam :-D

reklama
Jolasia powodzenia :) Edzia ja kocham buraczki. Trzesz na drobnych oczkach czy na dużych? Ja tarlam na duzych, ale przerzuciłam się na drobne i są lepsze :)

Do góry