reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lux mam nadzieje ze się długo oo spozni :)
Ja juz po wizycie. Niestety zapalenie oskrzeli z podejrzeniem płuc bo coś tam osluchowo słychać :( mamy antybiotyk i we wtorek na kontrolę. Kurcze meczy się biedak
Cały czas go trzyma ta temp b wysoka:/

wspolczuje kochana ,teraz taka pora ze mozna szybko sie dorobic ,mam nadzieje ze po antybiotyku bedzie coraz lepiej

Hej kochane. Jestem zła bo i się nie idzie dowiedzieć. Lekarz był na obchodzie, powiedział tylko ze badania hormonalne ma pani robione, kuli mnie 3 razy, jutro jeszcze 2 razy i glukoza... mam nadzieje ze dostane wszystkie wyniki do ręki, zawsze będę mogła iść prywatnie i się dowiedzieć co ze mną.

Obok mnie leży dziewczyna, 18 lat w ciąży - wpadka. Oczywiście jest szczesliwa ale jest taka młodziutka z twarzy... a ja przy niej staruszka i nie mogę zajść :(

reklama
Do góry