reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Hej dziewczyny :) niestety kiepsko. Straszna noc mieliśmy. Cała noc wysoka gorączka której nie dało się zbytnio zbić. Od 3 to już w ogóle nie pospalismy bo aż się cały trzasl. I zaczął mocno kaszlec. Wystraszony bo on rzadko choruje i chyba zamiast dzisiaj na bal karnawałowy to pójdziemy do lekarza. Dzięki dziewczyny ze pytacie.

Lux straszna historia. Jakby to był mój mąż. .... to nie wiem ;/

reklama
Witajcie

Anulka jak synek? ,mam nadzieje ze lepiej

Lux masakra ,jaki to chyba bym sie pod ziemię zapadła gdyby mój tak zrobił ,cale szczęście mój pije od święta :p

Karla miłego dnia w pracy ,aby szybko zlecial ;-)
Byleeee do 18;)
Karla-miłej pracy Ci życzę :)
Dzieki mam.nadzieje ze szybko zleci. Jutrzejszy mam zalatany bo niby wolne ale 3 klientki na pazury i musze jeszcze chate ogarnac. Moze juz dzisiaj po pracy sie wezme za sprzatanie bo jitro chcialabym cos na bloga naskrobac:)

Hej dziewczyny :) niestety kiepsko. Straszna noc mieliśmy. Cała noc wysoka gorączka której nie dało się zbytnio zbić. Od 3 to już w ogóle nie pospalismy bo aż się cały trzasl. I zaczął mocno kaszlec. Wystraszony bo on rzadko choruje i chyba zamiast dzisiaj na bal karnawałowy to pójdziemy do lekarza. Dzięki dziewczyny ze pytacie.

Lux straszna historia. Jakby to był mój mąż. .... to nie wiem ;/
Mam nadzieje ze szybko poczuje sie lepiej.

Karla-ja włosy umylam, cześć naczyń już też. Rosół się gotuje, połowę odleje i będzie też pomidorowa :) Mela od rana chodzi i pyta się kiedy pomidolowa :D

Hej dziewczęta!
ja dzis i jutro mam wolne i czeka mnie sprzatanie całego domu .... w sobote wesele i gosce beda u nas spac.

Edzia-ej no sorry, ale Ty utrzymywać kogoś nie masz obowiązku. Czemu ona tego nie widzi. Pewnie je, pije i wszystko za darmo? Za Twoja kasę?

jedzenie maja swoje bo on pracuje takze nie sa na moim garnuszku ale wczoraj zauwazylam ze uzywa mojego zelu pod prysznic i do higieny ,powiedzialam jej ze nie lubie jak ktos rusza moje rzeczy ,co innego jakby zapytala ale w jej rozumowaniu (po co jak mozna swoje zaoszczedzic a cudze uzyc ) :wściekła/y: ja swoich rzeczy chowac nie bede w kocu jestem u siebie ...poczekamy zobaczymy czy cos zrozumiala

jejku to niedobrze ,ja kiedys mialam podobnie ,nie moglam zbic malemu goraczki wiec napuscilam wody do wanny aby miala temp taka jak maly mial i po trochu dolewalam chlodnej,maly posiedzial w tej wodzie z dobre po h i pomoglo ,temp zaczela spadac

Edzia szok, jak można brać kogoś kosmetyki a już w ogole płyn do higieny! Moja szwagierka uwielbia moje kosmetyki. Potrafi przyjść tu zmyc makijaż. Brak słów.

Dzwoni do mnie Tomka kuzynka i pyta się czy ja nadal w mieście jestem. Mówię, że w ogole nie jechałam dziś do miasta. A ona mówi, że nawet tej osobie cześć kiwala i ta kobieta jej odp :D mam sobowtóra hi hi :)

reklama
Edzia szok, jak można brać kogoś kosmetyki a już w ogole płyn do higieny! Moja szwagierka uwielbia moje kosmetyki. Potrafi przyjść tu zmyc makijaż. Brak słów.

ja tez bym nie potrafila uzywac cudzych kosmetykow ,zawsze mam swoje ,ale jak widac rozni sa ludzie :sorry:

kotek duzo sily przy tak duzym sprzataniu :tak:

lux to bardzo musiala byc podobna osoba do ciebie skoro kolezanka sie pomylila :rofl2:

Do góry