reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Edytka,

Wykres nie pokazuje skoku. Lekarz tez mi powiedział, że to cykl bez owu jest na 100% od niedzieli juz będę brała lutke na wywołanie @.

Ruda,

Ściskam Cie mocno. Oby jakoś dało rade zaradzić na chłopaków i byście szybko zaciazyli :)

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

reklama
Ruda na innych wątkach dziewczyny tez pisały o złych wynikach badań nasienia partnerów ale po suplementacji parametry nasienia bardzo sie poprawialy,mam nadzieje ze lekarz coś zaleci i wam pomoze ;-)

Witam się z wami i ogłaszam wszem i wobec że przyszły wyniki badań nasienia i wcale nie są najlepsze... a wręcz przeciwnie, nie spodziewałam się że będą aż tak złe. W poniedziałek idę z tym do lekarza i będę wiedzieć czy będziemy leczyć czy nie ma szans. Do tego teściowa przechodzi dziś samą siebie. Jeszcze jedno słowo albo krzyk do mojego dziecka to nie zawacham się użyć patelni

Juz ci napisalam ze zakop ja w ogrodku:))
Trzymam kciuki trzeba walczyc:)

Edytka,

Robi się nieciekawa sytuacja w pracy mojego Łukasza i do maja ma się wyjaśnić co dalej. Tak więc wolimy nie ryzykować. Po drugie idę na dosyć rygorystyczne dietę wiec narazie dajemy spokój :)

Edytka,

Robi się nieciekawa sytuacja w pracy mojego Łukasza do moja ma się wyjaśnić co dalej. Tak więc wolimy nir ryzykować. Po drugie idę na dosyć rygorystyczne dietę wiec narazie dajemy spokój :)

Masz rację lepiej dmuchać na zimne :tak: ale nie opuszczaj nas i pisz jak najwięcej ;-)

Edytka,

Nie mam zamiaru nigdzie iść :) jedynie nie będę działać. Ale wspierać i doradzać, cieszyć się sukcesami starających i płakać gdy pójdzie coś nie tak :tak:

reklama
Do góry