reklama
Julka nie mam może jutro się zjawi
Nie gadaj glupot. To napewno implatacyjne.
Do jutra kochane:*
Lilolo
Fanka BB :)
Dobrej nocy
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
skaba1
sierpień'05 marzec'08
Hej hej! Takiego smaka narobiłyście mi pączkami, że właśnie wrzuciłam wadowicką kremówkę. Strasznie slodka była. I teraz trzymajcie kciuki, żeby mi w biust poszła, a nie w d...
Julka oby ci szybciutko czas zleciał i wracaj do domku. Ale ważne, że będziesz miała tyle badań.
Anulka uważaj na synia. U moich obu jednego dnia nie było nic tylko wysoka temperatura, a na drugi już zapalenie oskrzeli. Zdrówka dla synia!
My dziś zaliczyliśmy w kinie Pingwiny z Madagaskaru i mężuś zakupy zrobił - kurtkę i spodnie. Cieszę się bo jego strasznie trudno jest namówić żeby coś sobie kupił- zawsze wszystko ma.
Dobrej nocy :-)
Julka oby ci szybciutko czas zleciał i wracaj do domku. Ale ważne, że będziesz miała tyle badań.
Anulka uważaj na synia. U moich obu jednego dnia nie było nic tylko wysoka temperatura, a na drugi już zapalenie oskrzeli. Zdrówka dla synia!
My dziś zaliczyliśmy w kinie Pingwiny z Madagaskaru i mężuś zakupy zrobił - kurtkę i spodnie. Cieszę się bo jego strasznie trudno jest namówić żeby coś sobie kupił- zawsze wszystko ma.
Dobrej nocy :-)
anulka88k
Fanka BB :)
Skaba dzięki i chyba coś w tym jest bo strasznie zaczął kaszlec. Chyba lekarz nas nie ominie
Mam nadzieje ze ta kremowka pójdzie tam gdzie trzeba
My także pingwiny oglądaliśmy ja też bardzo lubię oglądać ta bajkę śmieszna jest.
Dobrej nocy
Mam nadzieje ze ta kremowka pójdzie tam gdzie trzeba
My także pingwiny oglądaliśmy ja też bardzo lubię oglądać ta bajkę śmieszna jest.
Dobrej nocy
reklama