reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lux średnio. Miałam nieprzyjemną sytuacji dzisiaj ze scholą i teściowa drwiącym głosem zapytała czego się spodziewałam po tutejszych dziewczynkach

Witajcie kochane :-) po egzaminie całkiem nieźle, jestem zadowolona. U mnie dziś na obiadek pieczeń z ziemniaczkami i surówka mmmmm ;) sutki mnie tak okropnie bola ze ledwo ubrałam stanik, a powiekszyly się ze wszystkie staniki za małe :-) mój się cieszy;-) tylko teraz czy to objaw okresowy czy ciążowy :-)

Ruda co za kobieta...zawsze musi cos dociac?

No wlasnie lubisz je uczyc spiewac? Jestes nauczycielka spiewu czy robisz to bo po prostu lubisz?

Julka oby ciazowy :tak: super ze egzamin poszedl bez trudu i ze jestes zadowolona :tak:

Lux a no odzywam sie w wolnych chwilach abyście o mnie nie zapomniały :-p wiesz teraz tyle nowych osób jest ze o to nie trudno ,widziałam ze znowu praktycznie bedziemy razem testowac ;-)

No właśnie to że dziś nie wyszły i nie zaśpiewały bo nie było tej najstarszej. Ani jednej piosenki nie śpiewały ani psalmu. A to miał być debiut jeśli chodzi o prowadzenie ich. Mi w kościele przy nich nie wolno śpiewać. Więc nawet nie miałam ich jak pokierować.

reklama
Julka brawo ;) a objaw na pewno ciążowy ;)

Asch nie mam żadnego wykształcenia muzycznego ale od zawsze śpiewałam, wygrywałam konkursy, poprzednią scholę poprowadziłam na pierwsze miejsca w konkursach, a dziś poczułam jakbym zaliczyć największy upadek w całej mojej "karierze" muzyczno wokalnej.

Do góry