reklama
Ruda Hetera
Fanka BB :)
Lux średnio. Miałam nieprzyjemną sytuacji dzisiaj ze scholą i teściowa drwiącym głosem zapytała czego się spodziewałam po tutejszych dziewczynkach
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Witajcie kochane :-) po egzaminie całkiem nieźle, jestem zadowolona. U mnie dziś na obiadek pieczeń z ziemniaczkami i surówka mmmmm sutki mnie tak okropnie bola ze ledwo ubrałam stanik, a powiekszyly się ze wszystkie staniki za małe :-) mój się cieszy;-) tylko teraz czy to objaw okresowy czy ciążowy :-)
Ruda co za kobieta...zawsze musi cos dociac?
No wlasnie lubisz je uczyc spiewac? Jestes nauczycielka spiewu czy robisz to bo po prostu lubisz?
Julka oby ciazowy super ze egzamin poszedl bez trudu i ze jestes zadowolona
No wlasnie lubisz je uczyc spiewac? Jestes nauczycielka spiewu czy robisz to bo po prostu lubisz?
Julka oby ciazowy super ze egzamin poszedl bez trudu i ze jestes zadowolona
Ruda Hetera
No właśnie to że dziś nie wyszły i nie zaśpiewały bo nie było tej najstarszej. Ani jednej piosenki nie śpiewały ani psalmu. A to miał być debiut jeśli chodzi o prowadzenie ich. Mi w kościele przy nich nie wolno śpiewać. Więc nawet nie miałam ich jak pokierować.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Asch oby :-)
reklama
Ruda Hetera
Julka brawo a objaw na pewno ciążowy
Asch nie mam żadnego wykształcenia muzycznego ale od zawsze śpiewałam, wygrywałam konkursy, poprzednią scholę poprowadziłam na pierwsze miejsca w konkursach, a dziś poczułam jakbym zaliczyć największy upadek w całej mojej "karierze" muzyczno wokalnej.
Asch nie mam żadnego wykształcenia muzycznego ale od zawsze śpiewałam, wygrywałam konkursy, poprzednią scholę poprowadziłam na pierwsze miejsca w konkursach, a dziś poczułam jakbym zaliczyć największy upadek w całej mojej "karierze" muzyczno wokalnej.