reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 w ciąży

Ja też jestem za wątkiem zamknietym, tylko my z tego wątku:tak: jest to do zrobienia, bo jestem też na takim wątku Przyjaciółki 2008;-)właśnie ze starań o córcię:-) mamy kontakt do tej pory z dziewczynami i naprawde jest super.

Dominika spokojnie nie ma co sie nakręcać.. ja sobie i\ostatnio uświadomiłam, że teraz też wiecej się nakręcam niż przy pierwszej ciąży.. ale już odpusciłam bo co zrobię.. nawet codzienne usg nie nie zmieni.. jak ma być dobrze to będzie, trzeba myśleć pozytywnie:tak::tak:
Ja mam wizytę 9 grudnia, jeszcze badania muszę zrobić.. ale tak zimno, że nie chce mi się jechać ;-)

reklama
Butterfly łóżko bardzo fajne, przede wszystkim szerokie i z barierkami, weź lepiej dłuższe na 180 przynajmniej.. bo widzisz ja małej kupowałam na 160 i po 2 latach małe.. teraz czeka złożone na nowego właściciela/lkę:-D

Lisica u mnie 9 maja 2015 ;-)

Aaa polecam zakupy na stronce smyka, fajne są promocje:tak:

Ja niby termin z OM mam na 15maja,jeden maluszek tez a drugi 16 albo 17maj,ale tak jak juz pisalam,mam byc spakowana od polowy/konca lutego.

Kasiu,chyba przy drugiej ciazy kobieta jest bardziej przewrazliwiona:p

A ja od kilku dni wstaje z bolem gardla i chrypa,za kaszle zeby chrypka minela,napije sie wody badz herbaty i przechodzi.Czyzby za duszno w pokoju bylo?Tak mam tylko po wstaniu z nocy i przechodzi.

Co do watku,bede za wiekszoscia:p
na babyboom,mozna utworzyc taki zamkniety watek? Komnata tajemnic:D hehe

Ok dziewczyny, już wszystko wiem.
Do wątku należałyby:
jussastar
Dominika_89
KasiaJ82
niemartwsie
shawty19
butterfly:)
grubson
Którąś pominęłam? Któraś nie chce? ;-)

Jest jeszcze JustynaJD i Tuśka88, tylko że dawno ich nie było. Co z dziewczynami? Dopisać do listy dostępu? W sumie już chwilę się znamy ze staraczek :-)

Jest jeszcze beata1313, tylko że Beti się tu do nas nie odezwała.

I ostatnia kwestia - jak nazywamy nasz wątek? ;-)

Butterfly! O cholera, przeoczyłam informację, że masz dziś urodziny! Wszystkiego najlepszego! :-*

Buterfly Wszystkiego najlepszego! ;)

Jak tu na BB to moze Brzuchatki2015? :D HeHe albo Komnata Tajemnic:p HaHa.
Dziewczyny,wypowiedzcie sie na temat nazwy watku:p

Lisico,z tego co pisala Beti,to przeprowadzke robi.

A ja jezdzilam bez plynu chlodniczego:/ 3tyg.temu bylo zagladane pod maske i bylo ok,mam nadzieje ze dlugo bez tego plynu nie jezdzilam;( Juz maz dolal plynu,ale sie zmartwilam ze moglismy uszkodzic pojazd:(

Czyli Beti też zapraszamy?

Czekam na dalsze propozycje ;-) wieczorem wyślę listę do admina to założy wątek.

Ja muszę olej wymienić w aucie.

reklama
butterfly sto lat sto lat !!
Ja łóżko mam Kritter z Ikei, ale nie sprzedajemy, zostawiam dla dzidziusia jak urośnie. Wiesz w stanie idealnym, takze szkoda nam sprzedawać. Mam też pod kolor szafkę na zabawki, tylko komodę dokupimy i będzie miał/a komplet. Dla córci teraz mam nowe mebelki.

Lisica dla mnie nazwa obojętnie;-)

Dominika mam nadzieję, że ok będzie z autem:tak:

Do góry