reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 w ciąży

Witam się dziś pierwsza!

Lisica - fajna się wydaje Twoja praca. I możesz w domu pracować.
Jak tam dziś się czujesz?

Butterfly, Grubson, Kasia - jak samopoczucie?

U mnie trochę lepiej z gardłem, tylko katar się przypałętał. Ale to chyba oznacza, że mi przechodzi. Przynajmniej nadrobię książkowe zaległości...

Miłego dnia kobietki!

reklama
Jussastar, to dobrze, ze powoli przechodzi :) No u mie jak zwykle brzuch, sama juz nie wiem czy jelita czy macica a do tego jakos tak sie slabo czuje, glowa boli, miesnie.. Eh moj maz jest chory, mam nadzieje, ze mnie nie zarazil...

Ale sie ubawilam, powiedzialam kilku osobom o ciazy a wie juz caly moj rok i jeszcze caly rok wyzej, mowia o mnie osoby, ktorych na oczy nie widzialam xD To jest sława! :D Naprawde ludzie to tacy straszni plotkarze, ze to sie w glowie nie miesci!

Grubson - takie wieści bardzo szybko się rozchodzą. Ostatnio mąż zadzwonił do znajomego z czasów studiów a on już wiedział, że jestem w ciąży, ale nie powiedział skąd. Jedyny wspólny znajomy, który o tym wiedział akurat mu tego nie powiedział :p Ale ja szybko powiedziałam wszystkim - ze dwa tygodnie po tym jak się sama dowiedziałam.

Hej Kochane:*
Jussastar Dużo zdrówka Kochana:* Co do makaronu w sałatce to jak najbardziej może byś inny, ja lubię ryżowy bo jest bardzo drobny i fajnie to wygląda w sałatce;)
Grubson mam nadzieję, że mąż Cię jednak nie zarazi... Jedz dużo czosnku, cebuli i miodu:D No fakt faktem, ale info o ciąży zawsze szybko się roznosi:D Ale w końcu to dobra wiadomość, a dobrymi wiadomościami trzeba się dzielić:D

A u nas dziś kolejny piękny dzień i bardzo ciepły... a ja z córką w domu:( Młoda na antybiotyku, ale już go kończy... Czy myślicie, ze mogę jutro z nią wyjść na dwór??? Ma być 26 stopni!!! Mała strasznie chce iść na dwór... ja też już wariuję w domu... Jak śpi, wychodzę trochę na podwórko żeby odetchnąć świeżym powietrzem...

Niemartwsie, Dominika, Lisica, Kasia co u Was kochane???

Hej,ja mam problem dzisiaj z kompem,zaatakował wirus i jedynie komórka została. Mąż walczy,dobrze mieć informatyka w domu;-)

Dzisiaj byłam na zakupach z małą, musiałam jej czapkę kupić lekka,byłyśmy tez w smyku...chciała wszystko dzidzia kupić hehe. Oglądałam wózki kurcze co wybrać tyle tego jest..

Butterfly - u mnie pogoda taka jak u Ciebie :) I też w domu siedziałam, chociaż na chwilkę wyszłam się przewietrzyć. Jak mała czuje się dobrze to możesz wyjść, zwłaszcza, ze tak ciepło!

Kasia -ja jeszcze na nic nie patrzyłam. Ale już się doczekać nie mogę.

Witam,dzieki za wywolywanie;)

U mnie w porzadku,synek zdrowy-wychodze z nim na dwor,na lawke siadam a Maly sie bawi z rowiesniczka swoja;)
Samochod w naprawie,remont sie przedluza,synus przynosi mi cukierki i mowi mamo to dla ciebie i dzidzi;)
U mnie non stop mdlosci i wymioty,zapachy przeszkadzaja,wazne ze dzidzius rosnie;)
Staram sie jak najwiecej lezec;)

Wiecie co z Ashlee,nie odzywa sie,cos sie stalo??

Wzielam sie za czytanie Waszych wczesniejszych postow,ale narobilyscie mi smaka na truskawki:p wyjelam i zalalam wrzatkiem zeby szybciej sie rozmrozily ,chyba dodam do nich jagody;)

Lisico,u mnie wymioty sa od rana do poznej nocy,takze wiem ze jest to meczace:) Jak Ci idzie otwieranie lodowki?Dla mnie to nie lada wyczyn:p

Mam chec na salatke z kurczaka,kukurydzy,ananasa i ryzu:p

Odrzuca mnie od wszystkiego,boje sie jesc zeby na "haftowac",mdli mnie non stop..
Stad moje pytanie: Grubson,Buterfly,Motylkowa,Jusastar do ktorego tygodnia towarzyszyly Wam mdlosci i wymioty?

Za 2 tyg.ide do nowej gin,mama nie jedzie do sanatorium,samochod sie zepsul,za tydzien mam wizyte u endo.

reklama
Dominika- fajnie ze sie odezwalas! U mnie nie bylo wcale wymiotow a mdlosci to ze dwa razy tylko mnie mocniej zamdlilo, wiec jestem tu jakims wyjatkiem:p
Fajny ten Twoj synek:) dba o mamusie:)

Milej soboty dziewczyny!

Do góry