reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 w ciąży

Ashlee ja też muszę tak leżeć, plamienia od wczoraj nie mam. A dostałaś jakieś leki?
Może faktycznie zmień lekarza,po co się stresować. Mój lekarz podnosi mnie na duchu,mówi żeby nie myśleć i nie stresować się. Przyczyny u mnie też nie znalazł bo i badania i usg ok. Jedyne to ze plamienia były w dzień @ ze niekiedy tak jest..
Trzymaj się dzielnie kochana.

Lisica daj znać jak beta? Trzymam mocno

reklama
Kasia ja juz wiecej lekow chyba miec nie moge...powiedziala ze jak plamienia dalej beda to dostane zastrzyki jeszcze dodatkowo.Na razie na szczescie plamienia ustaly dopiero sie pojawiaja jak wstane i chwile pochodze

Dziewczyny same kiepskie wiadomości widzę. Wczoraj się naczytałam co u Was i później mi się śniło w nocy, że sama mam plamienia i jadę do szpitala… Mąż już mi forum zabrania odwiedzać…

Kasiu – na jak lekarz wysyła na L4 to nie zstanawiaj się, pracować to można jak nic złego się nie dzieje, więc słuchaj się grzecznie!

Lisica – jak tam robiłaś betę dziś?

Grubson – cieszę się, że takie dobre wieści u Ciebie! To nasze maluchy są bardzo podobne, może będzie między nimi co najwyżej dzień różnicy :p Mój dzień wcześniej miał 55mm : ) a wyprzedza o 3 dni termin z om.

Aschlee – trzymaj się i walcz dla maleństwa!

Butterfly – współczuję mdłości, mnie przez dwa dni głowa bolała o dziwo, ale tak punktowo w jednym miejscu z jednej strony głowy, ból taki 2-3 sekundowy, nawracający co chwilę. No i nie wiem, może brak magnezu, ale brałam przez dwa dni i dziś już widzę poprawę. Nie wiem czy to od tego, ale ważne, że mi lepiej.

Witam i żegnam jednocześnie. Jestem właśnie po wizycie i mój Aniołek znowu poleciał do nieba. Jutro mam zgłosić się do szpitala na zabieg. Rozwój zatrzymany na ok 8 tydzień akcji serca brak.
Pytałyście o Emi z nią już lepiej , ale jeszcze jest w domku do końca tygodnia.
Życzę Wam Wszystkiego dobrego!

Marta napiszę też tutaj, bardzo mi przykro :(

Dziewczyny robiłam rano. Wyniki dopiero jutro. A dziś znów tak strasznie boli mnie ucho że nie daję rady, jutro muszę znaleźć jakiegoś laryngologa który mnie przyjmie.

Martha - strasznie mi przykro :-(Tulę Cię mocno, pisz jeszcze jak będziesz chciała się wygadać.

Lisica - kciuki za wyniki! Daj znać co i jak.

Hej, byłam u laryngologa. Mam zapalenie ucha zewnętrznego. Póki co dziś nie boli ale jest duży obrzęk. Dostałam jakiś sączek (nie wiem co to, jakaś szmatka z maścią do środka ucha), i krople, które są pod zamówienie i będą po 15. Drogie jak cholera, oby tylko nic nie zaszkodziło dziecku...
Moja beta to >10000 i nic poza tym nie wiem. Ciekawe jak mam sprawdzić przyrost :-/

Lisica życzę Ci dużo zdrówka.
Beta ok, a kiedy masz wizytę u lekarza?

Ashlee jak tam?
Ja dalej leżę,ale juz trochę chodzę bo plecy strasznie bolą..mam nadzieję,że już będzie ok:-)

reklama
Do góry