reklama
butterfly:)
Fanka BB :)
Cześć Kochane:*
Marta... nie wiem co napisać... Strasznie mi przykro... Trzymaj się Kochana, światełko dla Twojego Aniołeczka
[*]
Kasia trzymam mocno kciuki za dzisiejszą wizytę:* &&&
Aschlee, mam nadzieje, że u Ciebie choć trochę lepiej i że już tak nie plamisz...
Lisica, trzymam kciuki za dzisiejszą betę:* &&& mam nadzieję, że zobaczysz piękny przyrost
Jussastar, a Ty jak się Kochana czujesz???
Niemartwsie, Dominika jak tam u Was???
Ja wczoraj byłam u dentysty, zrobiła mi 2 zęby, jeszcze tylko zdjęcie kamienia mi zostało i koniec
Od wczoraj jakoś kiepsko się czuję, głowa mnie boli, ogólnie jakaś taka do niczego jestem... jeszcze te skurcze w nodze nocne non stop się pojawiają... biorę magnez, brałam 1 tabletkę dziennie, od dziś będę brała 2 tabletki... nie chcę na własną rękę zwiększać dawki, poczekam do 8 października, kiedy pójdę do mojego gin... póki co biorę po dwie...
Dziś kolejny piękny dzień się zapowiada, od rana słoneczko... tylko temperatura niska...jak się trochę ociepli pójdę z córką na spacerek
Marta... nie wiem co napisać... Strasznie mi przykro... Trzymaj się Kochana, światełko dla Twojego Aniołeczka
[*]
Kasia trzymam mocno kciuki za dzisiejszą wizytę:* &&&
Aschlee, mam nadzieje, że u Ciebie choć trochę lepiej i że już tak nie plamisz...
Lisica, trzymam kciuki za dzisiejszą betę:* &&& mam nadzieję, że zobaczysz piękny przyrost
Jussastar, a Ty jak się Kochana czujesz???
Niemartwsie, Dominika jak tam u Was???
Ja wczoraj byłam u dentysty, zrobiła mi 2 zęby, jeszcze tylko zdjęcie kamienia mi zostało i koniec
Od wczoraj jakoś kiepsko się czuję, głowa mnie boli, ogólnie jakaś taka do niczego jestem... jeszcze te skurcze w nodze nocne non stop się pojawiają... biorę magnez, brałam 1 tabletkę dziennie, od dziś będę brała 2 tabletki... nie chcę na własną rękę zwiększać dawki, poczekam do 8 października, kiedy pójdę do mojego gin... póki co biorę po dwie...
Dziś kolejny piękny dzień się zapowiada, od rana słoneczko... tylko temperatura niska...jak się trochę ociepli pójdę z córką na spacerek
Po wizycie ok,mam dalej brać duphaston teraz 2 razy dziennie.
Mogę chodzić,ale nie męczyć się.
Dzisiaj wyskoczyłam na zakupy po wizycie, nareszcie :-)
Mam l4 do kolejnej wizyty 14.10 i chyba już nie wrócę do pracy..
A co u was?
Mogę chodzić,ale nie męczyć się.
Dzisiaj wyskoczyłam na zakupy po wizycie, nareszcie :-)
Mam l4 do kolejnej wizyty 14.10 i chyba już nie wrócę do pracy..
A co u was?
reklama
papryczka_
Fanka BB :)
Witam,bylam dziś na wizycie.Na usg jest zarodek z serduszkiem Dzieciatko nadrobilo,z USG jest 7tydz 5dz,z om jest rowno 8tydz. niewiadomo skad te "brudzenie",mam wiecej lezec.Zmieniam lekarza,zalozyl mi dzis ksiazeczke ciazy,pomijam,ze wpisal mi w książeczce dzisiejsza date, ale mogł wpisac pierwsza na jakiej bylam albo chociaż date z 2 wizyty...Mie mialam wazenia ani mierzonego cisnienia,a w ksiazeczce jest wpisany pomiar.. :| dostalam skierowanie na badania i z wynikami pomaszeruje do drugiego gina. Dostałam clotrimazol przez 5 dni, i mam odstawić lutke 100 (dopochwowo) i 3x1luteine brac 50 pod jezykowa, skończy się luteina podjęzykowa mam dokonczyc ta dopochwowa.
Postaram sie zajrzec do Was w wolnej chwili
Lisico, a jak u Ciebie?
Pozdrawiam Was, mdłości mnie mecza , lece do wyrka, ogladac z synusiem bajke i do spania.
Postaram sie zajrzec do Was w wolnej chwili
Lisico, a jak u Ciebie?
Pozdrawiam Was, mdłości mnie mecza , lece do wyrka, ogladac z synusiem bajke i do spania.