reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 w ciąży

reklama
Jussastar ale to takie właśnie miało być :-/ i zawsze tak miałam. Nie wiem co oni sobie myślą. Jutro zaznaczę że mam mieć podany dokładny wynik bo badam przyrost.

Lisica nie plamię,wtedy tylko w pracy miałam na wkładce a potem już nic. Biorę duphaston.
Trzymam kciuki za twoje maleństwo. U mnie było widać na usg w 7 tc.

Ashlee a jak plamienia, ustały?

Kasia no jak leze to plamien nie ma ale jak troche pochodze to zas sie pojawiaja.Mam nadzieje ze w koncu przejdzie calkowicie i ze wszystko juz bedzie dobrze

Lisica - kurcze, zapytaj dlaczego taki wynik Ci dali...

Kasia - dobrze, że już nie masz plamień.

Aschlee - jejku mam nadzieję, że to przejdzie, że nie będziesz tak musiała całą ciażę leżeć...

Jak tam samopoczucie dzisiaj??

Ja o 13 mam wizytę,mam nadzieję że już będzie ok:-) i plamienia to przeszłość.
Czuje się dobrze.

Cześć Kochane:*
Marta... nie wiem co napisać...:( Strasznie mi przykro... Trzymaj się Kochana, światełko dla Twojego Aniołeczka
[*]
Kasia trzymam mocno kciuki za dzisiejszą wizytę:* &&&
Aschlee, mam nadzieje, że u Ciebie choć trochę lepiej i że już tak nie plamisz...
Lisica, trzymam kciuki za dzisiejszą betę:* &&& mam nadzieję, że zobaczysz piękny przyrost;)
Jussastar, a Ty jak się Kochana czujesz???
Niemartwsie, Dominika jak tam u Was???

Ja wczoraj byłam u dentysty, zrobiła mi 2 zęby, jeszcze tylko zdjęcie kamienia mi zostało i koniec;)
Od wczoraj jakoś kiepsko się czuję, głowa mnie boli, ogólnie jakaś taka do niczego jestem... jeszcze te skurcze w nodze nocne non stop się pojawiają... biorę magnez, brałam 1 tabletkę dziennie, od dziś będę brała 2 tabletki... nie chcę na własną rękę zwiększać dawki, poczekam do 8 października, kiedy pójdę do mojego gin... póki co biorę po dwie...
Dziś kolejny piękny dzień się zapowiada, od rana słoneczko... tylko temperatura niska...jak się trochę ociepli pójdę z córką na spacerek:)

Po wizycie ok,mam dalej brać duphaston teraz 2 razy dziennie.
Mogę chodzić,ale nie męczyć się.
Dzisiaj wyskoczyłam na zakupy po wizycie, nareszcie :-)
Mam l4 do kolejnej wizyty 14.10 i chyba już nie wrócę do pracy..

A co u was?

reklama
Witam,bylam dziś na wizycie.Na usg jest zarodek z serduszkiem ;) Dzieciatko nadrobilo,z USG jest 7tydz 5dz,z om jest rowno 8tydz. niewiadomo skad te "brudzenie",mam wiecej lezec.Zmieniam lekarza,zalozyl mi dzis ksiazeczke ciazy,pomijam,ze wpisal mi w książeczce dzisiejsza date, ale mogł wpisac pierwsza na jakiej bylam albo chociaż date z 2 wizyty...Mie mialam wazenia ani mierzonego cisnienia,a w ksiazeczce jest wpisany pomiar.. :| dostalam skierowanie na badania i z wynikami pomaszeruje do drugiego gina. Dostałam clotrimazol przez 5 dni, i mam odstawić lutke 100 (dopochwowo) i 3x1luteine brac 50 pod jezykowa, skończy się luteina podjęzykowa mam dokonczyc ta dopochwowa.

Postaram sie zajrzec do Was w wolnej chwili;)

Lisico, a jak u Ciebie?

Pozdrawiam Was, mdłości mnie mecza ;), lece do wyrka, ogladac z synusiem bajke i do spania.

Do góry