reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 w ciąży

reklama
Kasiu, Aschlee kciuki!

Grubson cieszę się, że wizyta udana.

U mnie niestety zarodka dalej brak. Mam zrobić bHCG w odstępie 48h.

Juz jestem na szczęście w domu, mam duphaston 3 razy dziennie brać i leżeć.
Oczywiście zostaje i mam l4, na kontrolę mam podjechać w piątek.
Póki co plamienia nie mam, tylko w pracy miałam..
Usg zrobione, małe ma 8t4d także spoko

Grubsonku cieszę się,że wszystko ok:-)

Lisica trzymam kciuki

Grubsonku, bardzo się cieszę, że z maluchem wszystko dobrze;) Miłego pobytu u rodziców;) I wracaj do nas szybko:)
Lisica, kciuki zaciśnięte, żeby beta ładnie wyszła:* &&&
Kasia, super, że z maluszkiem wszystko okej, teraz leż i wypoczywaj, może idź na l4 już do końca ciąży?
Niemartwsie, Dominika co u Was???

Butterfly lekarz tez tak sugeruje, żeby już do końca l4. Leżę cały czas w łóżku, wkładka czysta,oby juz to ustąpiło.

Kasiu a dali ci odpowiedź skąd mogło być to krwawienie? Ja się zaczynam stresować już wszystkim. Cholera jasna czy nie może być bezproblemowo choć raz?! Już niech mnie dolegliwości męczą, niech tylko będzie z dzidzią wszystko dobrze :(

Aschlee? Martwię się, daj znać!

Hej Kochane:*
Kasia, ja na Twoim miejscu poszłabym na L4... po co ryzykować... przemyśl to, skoro nawet lekarz Ci to zasugerował...:) Jak się w ogóle czujesz??? Plamienia ustały???
Lisica, Kochana będzie wszystko dobrze, zrobiłaś już betę??? Trzymam kciuki za Ciebie i Maluszka:* &&&
Aschlee odezwij się jeśli możesz, bo się bardzo martwimy o Ciebie:* Mam nadzieję, że z Wami wszystko w porządku:*
Niemartwsie, Marta, Dominika co u Was????
Jussastar, jak się czujesz?:)
Motylkowa jak tam u Ciebie???

Do mnie znów mdłości powróciły... Ale tak jak Ty Lisica mówisz, niech już będą te dolegliwości, byle z dzidzią było wszystko okej...

Ostatnia edycja:
Dzien dobry przepraszam ze dopiero teraz w klinice bylam ale musialabym czekac ok 2 godzin bo lekarz dyzurujacy mial operacje jakas bardzo wazna a potem cc wiec zadzwonili do mojej lekarki i kazala mi tam przyjechac...na razie dobrze ...jak to powiedzilala zobaczymy co bedzie dalej sprzed zesputy dalej ,zrobila badanie i USG tym gownem co ostatnio zrodla plamienia nie znalazla za to nastraszyla mnie ale nie chce o tym pisac nie mam sily przeplakalam cala noc.Troche mi lepiej...nie wiem czy ufam tej kobiecie...Maz znalazl mi innego lekarza podobno warto do niej jezdzic mimo ze mamy daleko.Mam non stop lezec wstawac tylko na siku i prysznic...szybki prysznic tak mi powiedziala...Boje sie i mam jakies zle przeczucia
attachment.php
Leze plackiem to plamien nie ma, rusze sie to sie pojawiaja...ja nigdy nie moge miec normalnie...
Dziekuje Wam za troske bo widzialam ze o mnie pytalyscie.Jestescie Kochane...teraz mam miec wizyty co tydzien...Marze o tym drugim dzieciatku i licze na to ze wszystko bedzie dobrze...aczkolwiek czasem mi cholernie ciezko i przychodza czarne mysli

reklama
Aschlee, będzie wszystko dobrze!!! Musi być!!!! Leż i odpoczywaj:* Może faktycznie zmień lekarza??? Jeśli ten Ci nie odpowiada??? Warto posłuchać też kogoś innego... Póki co nie stresuj się, przynajmniej spróbuj, bo to na pewno nie pomoże ani Tobie ani Maluszkowi...wiem, że łatwo powiedzieć, a trudniej wykonać... ale przynajmniej spróbuj...:* Trzymam mocno za Was kciuki, Kochana, pisz co Ci leży na sercu, my Cię wysłuchamy, może coś doradzimy, po to tu jesteśmy:****

Do góry