reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 w ciąży

Niemartwsię, ciesze się, że nic poważnego się nie dzieje:) Idź na L4 tak jak Ci lekarz zalecił, będzie wszystko dobrze;*
Lisica, a co mówią lekarze, jaka przyczyna tego plamienia??? Z maluszkiem wszystko okej??? buziaki, trzymajcie się dzielnie:*
Kasia jak po wizycie???
Grubson, co z Tobą??? Bo zaczynam się martwić!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej hej Laski, co tu za cisza???
Lisica jak tam?
Kasia, jak po wizycie?
Grubson!!!!
Aschlee, Martaha co u Was???
Dominika halooo co z Tobą????
Niemartwsie dzięki za radę odnośnie magnezu:)

U mnie ok,nie ma już grzybicy.

Napisze więcej wieczorem,jestem w pracy póki co. A nie lubię z telefonu pisać.. Pozdrawiam

Butterfly - u mnie w porządku. Jutro zaniosę do pracy zaświadczenie o ciąży, bo mam nadzieję, że mnie z wyjazdu służbowego zwolnią w październiku...

Kasia - szybko przeszło, super! A jak to się objawiało u Ciebie? Jakieś swędzenie czy bardziej upławu?

Lisica - i jak i jak?

Dominika, Grubson, Martha - proszę się zameldować grzecznie!

Nareszcie jestem... powiem wam, że dalej pracuję, skoro wszystko ok, ale jestem strasznie zmęczona.... niedawno wróciłam do domku, najpierw praca a potem zajęcia córki.

Jussastar miałam takie pieczenie, ale wiedziałam, że to to cholerstwo bo brałam antybiotyk. Lekarz stwierdził, że nic już nie ma, także wzięłam tylko 2,5 tabletki. Teraz myję się tantum rosą i kupiłam lactacyd.
Widać Ci już brzuszek? w pracy wiedzą już czy jutro się dowiedzą??

U mnie widać kurczę brzuchol, a chciałam powiedzieć o ciąży po kolejnej wizycie..

Butterfly jak samopoczucie? Twoja mała już wie o przyszłym rodzeństwie?

Grubsonku co u Ciebie?? odezwij się !!

Lisica jak się czujesz? jesteś w domku? dostałaś leki?

Aschlee, Dominika, Marta ?? co u Was??

Hej Laski:*
Grubson, Lisica, Marta, Dominika, Aschlee zameldujcie się bo martwimy się o Was!!!!
Niemartwsie jak u Ciebie?:)
Jussastar, napisz, jak tam w pracy zareagowali na wieść o ciąży:) Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło po Twojej myśli &&&
Kasia, czyli jednak wróciłaś do pracy? Dobrze, że już się lepiej czujesz;) U mnie okej, choć mdłości znów od rana mnie męczą... zjadłam już z 10 orzechów i troszkę mi lepiej:) Moja Tosia wie, że będzie miała rodzeństwo, ale wydaje mi się, że jeszcze nie za wiele z tego rozumie:) Czasami jak sobie przypomni to przytula się do mojego brzucha, głaszcze i całuje:D
Motylkowa, Kochana jak się czujesz?
Tak w ogóle, to wczoraj miałam wrażenie, że coś mi się w brzuchu porusza... ale może to tylko złudzenie... trochę chyba za szybko żeby zacząć czuć ruchy dziecka...

Ostatnia edycja:
A dziekuje butterfly ze pytasz , nie za bardzo dzisiaj brzuch mnie boli i mysle zeby na IP jechac , jutro chciałam isc do doktorka ale jego nie ma.. poczekam jeszcze troche moze przejdzie.

LISICA jak tam??

Dzien dobry

U mnie tak sobie...Humor kiepski i dzisiaj mega bol glowy,mdlosci i pobolewanie brzucha bo wczoraj sie troche nadenerwowalam

Lisica odezwij sie kochana:tak:

Milego dnia

KasiaJ – ja już mówiłam w pracy o ciąży, ale teraz chcę zanieść zaświadczenie od lekarza, bo mamy w październiku wyjazd weekendowy obowiązkowy i mam nadzieję, że mnie z tego zwolnią… Tak czytam w necie, że kobiety w ciąży nie mogą jeździć w delegację. A takie zaświadczenie to zawsze papier. Czarno na białym. A brzuszek… może trochę widać, ale musiałabym coś bardzo obcisłego włożyć…
Butterfly – ja jak na usg zobaczyłam malucha to dopiero sobie uświadomiłam, że on tam się tak wierci już! Ale nie czuję tego. U Ciebie już jest pewnie dwa razy większy to może coś czujesz? : )
Aschlee – a co się stało?
Motylkowa - && żeby przeszło!
Lisica – co z Tobą?

reklama
A sasiada mamy nie fajnego i czepia sie ze dziecko sie za glosno zachowuje...no szlag mnie trafil jak to uslyszalam ona bawi sie normalnie a to logiczne ze czasem niechcacy trzasnie czyms w podloge ale bez przesady...Powiedzialam mu ze za chwile sie wyprowadzamy i bedzie mial swiety spokoj...ale zycze mu zeby nastepny trafil mu sie taki sasiad zeby mu pokazal co to znaczy glosne zachowanie...Kuzwa dziecko sie normalnie bawic nie moze...A zaczelo sie od tego ze budowala wieze z klockow na podlodze i przewrocila sie i klocki rozsypaly sie po podlodze

Do góry