reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 w ciąży

Hej dziewczyny, co u was?

Niemartwsie myślę, że to czytanie internetów ci nie wyjdzie na dobre - stresujesz się i martwisz jeszcze bardziej. Lekarz chyba wie co robić i skoro nie każe leżeć plackiem, to może nie jest aż tak źle? Uspokój się choć troszkę i bądź dobrej myśli!

Dziewczyny, co powiecie na stworzenie listy z terminami naszych porodów?

reklama
Hej Kochane:)
Lisica, super pomysł z tą listą:D ;) Jestem jak najbardziej ZA!:) A tak w ogóle jak się czujesz???
Laski co u Was??? Jak się czujecie???
Mnie weekend jakoś bardzo szybko zleciał... ale przynajmniej ładna pogoda była to można było trochę nacieszyć się słoneczkiem:) Czuję się w miarę dobrze, mdłości tak bardzo nie dokuczają....więc samopoczucie od razu lepsze;)

Butterfly ja nie mam żadnych dolegliwości :tak:

To podajcie swoje terminy porodu, w wolnej chwili zrobię listę w pierwszym poście

Ja też lepiej się czuję ale mdłości dalej mam,muszę często jeść to jest lepiej.
Weekend zlecial, teraz w pracy siedzę ale nic mi się nie chce..

Mój termin: 9 maj 2015

Butterfly mam nadzieję, że będzie ciepło.
Bardzo chcieliśmy wiosenne dziecko,bo my wszyscy zimowi;-) a to będzie taki prezent na majówkę heh zawsze ja spędzamy w górach a tu będzie wyjątek.

I co z wakacjami,miała być Chorwacja a chyba będzie polskie morze, w sumie dawno nie byliśmy.. Będę pewnie szukać coś fajnego i dla starszej i dla maluszka

Heja!

Lisica - super pomysł! Ja rodzę 15 kwietnia :tak:

To ja coś powiem jak tu taka cisza :D
Byłam u tego nowego lekarza. Wyszłąm stamtąd cała w skowronkach normalnie. Położna zmierzyła mi ciśnienie, zważyła. A lekarz jest świetny po prostu!!! W ogóle bardzo uprzejmy, odpowiadał dokładnie na moje pytania, zrobił ze mną bardzo dokładny wywiad, zrobił mi cytologię i zbadał na samolocie i wyszło, że mam infekcję jednak! Przejrzał moje badania bardzo dokładnie, punkt po punkcie czytał jaki wynik i tłumaczył mi, dlaczego dobrze, albo dlaczego źle. Robił mi USG bardzo dokładnie, narząd po narządzie i tłumaczył mi co i dlaczego. Dzidziuś, nie chciał się długo odwrócić, ale w końcu się udało i wszystko w normie :) Ma już 5,5cm
No i poza skierowaniem na badania, powiedział mi jakie badania mogę zrobić dodatkowo, a które nie są refundowane. No coś takiego to ja rozumiem!! Nie spieszył się, chciał wszystko zrobić dokładnie. Wizyta ok. 25 min.!!!
Jestem mega zaskoczona! Tak powinny wyglądać wszystkie wizyty u lekarzy. Może prywatnie tak jest, ale na NFZ pierwszy raz z czymś takim się spotkałam. Ma masę pacjentek i nie dziwię się dlaczego. Najważniejsze, że ja mam poczucie, że dobrze się mną zajęli.
Może chodzi o to, że jest młody (a w dodatku bardzo przystojny chociaż to nie ma nic do rzeczy :p ) i jeszcze chce się jakoś wykazać, może nie przyjmuje jeszcze prywatnie i nie liczy tylko na kasę. No najważniejsze, że widzę przeogromną różnicę między nim a tym poprzednim.

Co u Was kobitki?

Ostatnia edycja:
reklama
Jussastar to świetnie że tak się udało z tym lekarzem :tak: co dostałaś na infekcję? Ja dalej mam żółte upławy które mnie denerwują :-/ w szpitalu nawet nie zwrócili na nie uwagi, jutro idę na kontrolę do swojego lekarza to zapytam.

Kasiu ah, wakacje... My pewnie też gdzieś będziemy chcieli pojechać, chociaż na kilka dni, ze względu na Danielka. W końcu to wakacje ;) na pewno Polska, na pewno niedaleko.

Grubson jak nie masz o czym pisać to pisz o pierdołach ;) jak się czujesz?

Wieczorem pospisuję daty i zrobię listę.

Aschlee?
Dominika?
Shawty?
Niemartwsie?
Martaha123?
Dajcie znać co u was!

Do góry