reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 w ciąży

Dzieki dziewczyny, uspokoilyscie mnie. Moze faktycznie infekcja jakas.Na pon nie dam rady, wiec we wtorek pojde. Najwyzej wczesniej mi usg zrobi, bo mialam miec w sobote...

Motylkowa- witaj:) wydaje mi sie ze Cie kojarze, bo ja sporo czasu temu bylam na staraczkach 2014...

reklama
Tak Lisica masz racje ja na poczatku duzo w szpitalu czasu spedziłam ogólnie ciaza mi nie słuzy.. R powiedział ze po porodzie to od razu tabsy bo on juz nie chce przezywac tego co do tej pory , tyle strachu co my sie najedli..

Ja was wszystkie kojarze, Lisice to z innym awatarem, i chyba wszystkie pozmieniałyscie awatarki :p tutaj napewno bedzie przyjemniej , ja to nie lubie kwasu na forum jak dziewczyny jedna drugiej do gardła skacza...

Motylku domyślam się. Najważniejsze że już jest lepiej i z dzidziusiem w porządku :tak:

Mam randkę z żelazkiem więc żegnam się z wami ;) dobrej nocy.

Witaj Motylku ja tez Cie poznaje ze staraczek:tak: no i ja nie zmienilam awataru ;-) przynajmniej na razie:-D

widziałam aschleee teraz moge ci pogratulowac bo nawet nie wiem czy zdarzyłam tam..bo strasznie sie zrobiło..
ciesze sie aschlee ze ci sie udało, wogóle wszystkim wam gratuluje bo wiem jaka to długa i zmudna droga..
buziam was i zycze miłego wieczorka :*

Motylkowa fajnie, już 32 tc, oby do przodu.

Lisica fajny avatarek i suwaczki, muszę też zrobić nowy:tak: Ledwo poznałam, ze to Ty:-)

A ja dzisiaj pojechałam do szpitala na dyżur, tak mnie coś piekło i co.. grzybica:-( ja to z ciąży nawet się nie pocieszę bo co chwilę coś. Możliwe, że to po antybiotyku. Mam globulki Clotrimazol i już nawet boję się czegokolwiek czytać na ich temat:-(
Jedyny plus, to że zrobili usg, dzidziuś jest, ma 0,94 mm i wskazuje na 7 tc:tak: podejrzewał lekarz ciążę bliźniaczką, widząc mój strach zabrał mnie na lepszy sprzęt, zrobił usg i jest jeden dzidziuś:tak::-D:-D

Kasiu o kurczę :-/ mam nadzieję że u mnie się nic poważnego nie rozwinie. Idę jednak we wtorek do swojego gin.

Cześć Kochane;*
Kasiu, biedactwo, współczuję... mam nadzieje, że Ci szybko minie:* Ty to faktycznie od początku na antybiotykach lecisz... ehhh.. najważniejsze żebyś wyzdrowiała i w końcu zaczęła się cieszyć ciążą:) Super że z maluszkiem wszystko dobrze, niech rośnie zdrowo:*
Lisica, a jak tam u Ciebie??
Jussastar, jak u Ciebie, nadal masz takie upławy, czy minęło??? Może faktycznie infekcja...
Motylkowa, i tu się z Tobą witam:))) Ty już prawie na wylocie, aż Ci zazdroszczę;)
Grubson, Aschlee, Dominika, Martaha, Niemartwsie jak tam u Was???

U mnie dziś od rana szaro, zimno i deszczowo... jak ja nie lubię takiej pogody, najchętniej z pod kocyka bym nie wychodziła... Czuję się tak w miarę ok... chociaż mdłości i odruchy wymiotne nadal są... Na dodatek wczoraj ząb mi się skruszył... ehhh a ostatnio byłam u dentysty i było wszystko okej...:/ Chyba muszę więcej nabiału jeść...
Jak tam oglądałyście wczoraj mecz???:D Ja się aż popłakałam ze wzruszenia... a jakoś specjalną fanką siatkówki nie jestem;p ahhh te hormony:D

reklama
poczekaj butterfly niedługo ty bedziesz liczyc dni do porodu :) ja to nie moge uwierzyc ze juz tak blisko rozwiazania i teraz pojawiaja sie mysli jaki on bedzie, do kogo podobny , przecie to miłosc mojego zycia :)

Do góry