reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 w ciąży

reklama
Motylkowa super.Na pewno juz sie nie mozesz doczekac az przytulisz Kubusia:tak:

Chcialabym byc juz na etapie pakowania torby do szpitala i wyczekiwania na moment w ktorym trzeba bedzie sie zebrac:tak:

Nie pamietam juz kto ale ktos mi narobil smaka na zupe krem z dyni i dzisiaj lece do sklepu po dynke bedzie jak znalazl na wieczor:-D a ja dla relaksu siedze i wybieram fototapete do pokoju corki...i cholercia nie mozemy sie zdecydowac:baffled:

Ostatnia edycja:
Butterfly szczerze to roznie.Raz jest super a za chwile cos mnie marwi ale to chyba normalne.Nie bede marudzila.Zeby sie czyms zajac bo nie lubie siedziec bezczynnie to rozplanowuje co i jak zrobic w remont:tak: wybralysmy z corka 6 fototapet ale nie wiemy na ktora sie zdecydowac obu nam sie podobaja wszystkie to corka stwierdzila bierzemy wszystkie i tapetujemy w kazdym pomieszczeniu inna:-D no ale coz jakos trzeba bedzie dokonac wyboru:-D

Butterfly Dzięki że pytasz! Ja mam jakiegoś doła i nic mi się nie chce. Od kilku dni nie mam mdłości i oczywiście się martwię... rano wstałam i jakoś tak mi się wydaje że i (.)(.) mniej bolą... eh a do wizyty ponad tydzień... ale staram się nie myśleć. Właśnie wstałam zz porannej drzemki i już mam ochotę na następną... ta pogoda mnie wykończy chyba , niech wytjdzie słońce to może znajdę trochę energii do pozytywnego myślenia... Do tego od zeszłej środy mam zapalenie gardła (to moja diagnoza) i leczę się domowymi sposobamni... już jest trochę lepiej kupiłam *spam* i stwierdzam że jest obrzydliwy ale chyba trochę mi pomógł. Rety ty już 15 tydzień!! Pięknie :)

Martaha, na pewno jest wszystko dobrze, nie martw się, bo tylko nie potrzebnie się Kochana nakręcasz i stresujesz:* Już niedługo wizyta to mam nadzieję, że się uspokoisz:) Ojjj to zdrówka Kochana!:) Coś widzę, że sezon na choroby się zaczął... :/

Hej dziewczyny!
Butterfly – sama nie wiem już. Jakoś teraz mniej tej wydzieliny. Ale jutro się zapisałam niech mnie gin przebada czy to coś czy nic. Tylko szkoda mi, że może będzie chciał mi usg zrobić a chciałam w sobotę z mężem iść… no chyba, że mężowi się uda z pracy wyrwać o 10.00…
A co do zęba na początku też mi połowę się wykruszyło jednego zęba. Jedz twarożek:tak:
Aschlee – ja jak będę na L4 to będę się zajmować remontami. A raczej zamawianiem i planowaniem : )
Martha – kuruj się! I myśl pozytywnie. Mdłości mogą mijać już.
No sezon na choroby się zaczął w pracy już ludzie chorzy przychodzą, co mnie doprowadza do szału – bo po co przychodzą? Zarażać innych?
Motylkowa – ja też zazdroszczę bliskiego finału
Kasia - no bidulko, mam nadzieję, że szybciutko infekcja przejdzie.

reklama
Dzisiaj jest lepiej ale w pracy nie mogę wysiedzieć. Jutro mam wolne i mam wizytę zobaczę co mój gin powie. Chciałbym jak najdłużej pracować ale chyba się nie uda.. Juz 2 tyg na l4 na gardło teraz ta infekcja.. Chyba lepiej siedzieć w domu..do pracy mam też daleko 25 km w jedna stronę

Do góry